De site van Woonstad Rotterdam maakt gebruik van cookies. Meer informatie.Dit venster niet meer tonen.

Putsebocht: nieuwbouwwoningen voor sociale huur!

Putsebocht nieuwbouwwoning

Iedere woning krijgt een eigen tuin, met uitzondering van de bovenwoning op de hoek van de Putsebocht/Violierstraat (deze bovenwoning krijgt een terras). Tussen de rijtjes van woningen worden parkeerplaatsen gemaakt bestemd voor de nieuwe bewoners. De tuinen zijn verbonden door achterpaden en zijn met een hek afgescheiden van de parkeerplaatsen.

De woningen 

De oppervlakte van de tussenwoningen aan de Putsebocht zijn ongeveer 100 m2. Op de begane grond bevinden zich toilet, woonkamer en open keuken. Op de eerste verdieping zijn twee grote slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping (met een schuin dak) is de derde slaapkamer en bergruimte met de opstelplek voor de wasmachine.

De 3 hoekwoningen zijn ongeveer 130 m2. Deze zijn in opzet grotendeels vergelijkbaar met de tussenwoning, maar hebben op de tweede verdieping twee slaapkamers. Op de hoek met de Violierstraat komt een beneden- en bovenwoning van resp. 87 m2 en 93 m2.

Putsebocht plattegrond woningen

Planning 

Naar verwachting worden de eerste woningen zomer 2017 opgeleverd. De woningen zullen worden verhuurd in het sociale segment en t.z.t. worden aangeboden via Woonnet Rijnmond.

Putsebocht situatietekening