De site van Woonstad Rotterdam maakt gebruik van cookies. Meer informatie.Dit venster niet meer tonen.

Kleinrijk nieuwbouw

Kleinrijk – een nieuw jaren ’30 stijl buurtje in Overschie
Rustig wonen in een veilige, kindvriendelijke buurt. Groen, waterrijk en een dorps karakter.

Kleinrijk fase 5: 19 koopwoningen

  • nieuwbouw eengezinswoningen
  • woonopp. vanaf 110 m2
  • 5 slaapkamers mogelijk
  • incl. keuken en sanitair
  • voortuin met haag
  • diepe achtertuin met berging
  • scholen, kinderopvang, winkels en sportverenigingen in directe omgeving


Project Kleinrijk wordt gerealiseerd in Overschie-Oost en bestaat uit totaal ca. 143 nieuwbouw eengezinswoningen. Bestaande, verouderde flatgebouwen maken plaats voor dit mooi opgezette buurtje. 

Nieuw wonen in jaren ’30 stijl
De ruime woningen worden in meerdere fasen verkocht en gebouwd. Allemaal in jaren ’30 stijl en voorzien van een voortuin met een groene haag en een achtertuin met berging. Alle eengezinswoningen hebben drie woonlagen. Standaard zijn er drie slaapkamers, maar je kunt er ook vijf realiseren. De zolder is vrij indeelbaar. Wil je meer ruimte? Kies voor een uitbouw of een dakkapel. Dat kan gelijk tijdens de bouw, maar ook in de toekomst, als je er al woont. Er zijn veel indelings- en afwerkingsmogelijkheden. 

Verkoop 19 koopwoningen in fase 5: start 23 februari a.s.!

Het is zover! De start verkoop van de laatste 19 eengezinswoningen uit Kleinrijk fase 5 is bekend. Vanaf vrijdag 23 februari a.s. staan de verkoopbrochure, prijslijst en inschrijfformulier online op www.kleinrijk.nl.

Wil je graag de brochure ophalen? Dat kan ook op vrijdag 23 februari tussen 16.00 uur en 18.00 uur bij speeltuin Levenslust, Kedichemstraat 1 in Rotterdam-Overschie. De makelaars van Woonstad Rotterdam zijn dan aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Huurwoningen Kleinrijk fase 4: start verhuur 5 maart a.s.!
De verhuur van 12 eengezinswoningen gaat van start. Interesse in een huurwoning? Vanaf 5 maart t/m 26 maart kun je het inschrijfformulier downloaden op www.kleinrijk.nl.