Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Over woonstad

landingpages-title

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

  • Controleer de spelling
  • Kies een ander zoekwoord
  • Type in losse woorden 

Nieuwe leden voor de raad van commissarissen

8 januari 2021

De raad van commissarissen van Woonstad Rotterdam heeft vier nieuwe leden.

Chris Fonteijn is per 1 januari 2021 de nieuwe voorzitter. Chris is partner bij het internationale strategisch adviesbureau Flint-Global. Ook is hij kwartiermaker `toekomst accountancy’ in opdracht van de minister van Financiën, lid van het curatorium van het Europa Instituut en lid van de raad van advies van het Instituut Bestuurskunde aan de Rijksuniversiteit Leiden. Eerder was hij bestuursvoorzitter van de Autoriteit Consument en Markt (ACM), de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) en de Onafhankelijke Post- en Telecommunicatie Autoriteit (OPTA). 

De nieuwe leden van de raad zijn:

  • Maarten van de Donk, senior adviseur en trainer bij RadarAdvies, adviesbureau in sociale vraagstukken. Eerder was hij dagelijks bestuurder van de deelgemeente Noord en zat hij zeven jaar in de Rotterdamse gemeenteraad. Maarten is rvc-lid sinds 24 augustus 2020.
  • Mahmoud Ebeid, zelfstandig strategisch adviseur. Hij ondersteunt met name grote ondernemingen met strategieontwikkeling en met fusies en overnames. Voorheen werkte hij als manager bij OC&C Strategy Consultants en senior manager bij EY-Parthenon. Mahmoud is rvc-lid sinds 9 december 2020.
  • Wendy Verschoor, directeur/eigenaar van Videres, strategy & management consultancy voor de gebouwde omgeving en eigenaar van Gifted&More, praktijk op het gebied van hoogbegaafdheid. Ook is ze lid van de raad van commissarissen van Bouwinvest, van de raad van toezicht van Stichting Ascert en van de raad van advies van Borghese Real Estate/Pleijsier Bouw. Wendy is rvc-lid sinds 1 januari 2021.

Maarten van de Donk en Mahmoud Ebeid zijn voorgedragen door de Klantenraad van Woonstad Rotterdam en de Stichting Huurdersbelang Stadswonen (SHS). De raad van commissarissen bestaat verder uit Hanneke Schippers en Huub Wieleman.

Over de organisatie