NAAR OVERZICHT

16 april start verhuur NoordBest fase 2

14 mrt 2019

16 april start verhuur NoordBest fase 2

Op dinsdag 16 april start de verhuur van project NoordBest fase 2. Aan de Bloklandstraat en 1e Pijnackerstraat in het Oude Noorden bouwt Woonstad Rotterdam 16 compleet nieuwe vrije sector huurwoningen. De eengezinswoningen hebben een historische uitstraling aan de buitenkant en bieden aan de binnenkant modern gemak. Inschrijven kan tijdens de informatieavond op 16 april bij Westerkaatje.

Complete woningen in een karakteristieke straat

Met NoordBest geeft Woonstad Rotterdam gezinnen de ruimte om comfortabel te wonen in de stad. De drielaagse, complete woningen met vier slaapkamers en een tuin zijn ideaal voor (jonge) gezinnen. Alle woningen hebben een eigen voordeur aan een rustige straat en een tuin aan de achterzijde. De nieuwe gedetailleerde gevels verschillen licht van elkaar in hoogte, breedte en details. Deze afwisseling zorgt voor een levendig straatbeeld.

Projectplanning

Woonstad Rotterdam levert de 16 eengezinswoningen uit fase 2 naar verwachting op in de zomer van 2019. In 2016 zijn in fase 1 al 36 koopwoningen en 23 huurwoningen in de vrije sector gebouwd. Alle woningen in fase 1 zijn inmiddels verhuurd en verkocht.

Het Oude Noorden

De woningen van NoordBest liggen midden in het Oude Noorden. Deze authentieke wijk met historische gebouwen en karakteristieke pleinen ligt tussen het stadscentrum en groene gebieden als het Kralingse Bos en de Bergse Plassen. Het is een rustige wijk met veel ruimte én de stadse gezelligheid van eettentjes, winkels en evenementen. De vele kinderdagverblijven, scholen en speelplekken maken het een kindvriendelijke wijk.

Informatieavond in Westerkaatje

Heb je interesse in het huren van een woning in NoordBest? Kom dan op 16 april naar de informatieavond in Westerkaatje. Je kunt van 17.30 uur tot 19.30 uur binnenlopen. Woonstad Rotterdam geeft deze avond het startsein voor de verhuur van de 16 woningen. 

Westerkaatje Noord
Benthuizerstraat 60d
3036 CK Rotterdam

Meer informatie

Wil je meer weten over het nieuwbouwproject? Ga dan naar de website van NoordBest en schrijf je in voor de nieuwsbrief.