NAAR OVERZICHT

23 oktober start verhuur Buitengewoon Bajonet

27 sep 2018

23 oktober start verhuur Buitengewoon Bajonet

Op 23 oktober start de verhuur van project Buitengewoon Bajonet fase 4. Aan de Bajonetstraat in het Oude Westen bouwt Woonstad Rotterdam 32 sfeervolle vrije sector huurwoningen. Moderne energiezuinige woningen met markante gevels, een eigen parkeerplek en het stadscentrum op loopafstand. Inschrijven kan tijdens de informatiebijeenkomst op 23 oktober in Leeszaal West.

Moderne woningen met historisch karakter

Buitengewoon Bajonet fase 4 bestaat uit moderne woningen die opnieuw worden opgebouwd. Hierbij blijft de sfeervolle gevel uit 1920 behouden. Er is keuze uit beneden- en bovenwoningen en meerlaagse eengezinswoningen, te huur vanaf € 1119,- per maand inclusief servicekosten. De woonoppervlakte varieert van 88 tot 195 m². Alle woningen hebben een eigen parkeerplek in de ondergrondse parkeergarage aan de Adrianastraat. Bijna alle woningen hebben een tuin of een balkon.

Duurzaam wonen

De woningen van Buitengewoon Bajonet worden met moderne technieken gebouwd en beschikken over de meest duurzame systemen. Zo zijn alle woningen gasloos en worden ze verwarmd door een warmtepomp. Daarnaast zijn alle ramen gemaakt van driedubbel isolatieglas en is ventilatie geregeld met een warmte-terugwin-systeem. Ook staan er op elke woning zonnepanelen en hebben de bergingen een groen dak.

Het wereldse westen

Buitengewoon Bajonet ligt midden in het levendige Oude Westen. Een echte stadswijk met bruisende winkelstraten, wereldse mensen, een charmant wijkpark en op 500 meter van het stadscentrum en Centraal Station. Met een grote variatie aan winkels en eetcafés, scholen en kinderopvang, sportvoorzieningen en openbaar vervoer in de buurt is dit stukje Oude Westen een gewilde woonplek.

Informatiebijeenkomst 23 okt in Leeszaal West

Heb je interesse in het huren van een woning in Buitengewoon Bajonet? Kom op 23 oktober om 19.00 uur langs bij de informatiebijeenkomst in Leeszaal West. Woonstad Rotterdam geeft deze avond het startsein voor de verhuur van de 32 woningen. Je kan je direct inschrijven door middel van een huurpaspoort. Neem hiervoor je Digi-d en identiteitsbewijs mee.

Voor Woonstadhuurders uit het Oude Westen die zelfstandig een woning huren geldt een voorrangsregeling. Deze is van toepassing voor Woonstadhuurders wonend in het postcodegebied 3014 (maximaal 1 per adres).

Wil je meer weten over het huurpaspoort, de voorrangsregeling en het nieuwbouwproject? Ga naar de website www.buitengewoonbajonet.nl en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg Buitengewoon Bajonet op Facebook en Instagram