NAAR OVERZICHT

Gezocht: enthousiast raadslid met pit

27 okt 2017

Gezocht: enthousiast raadslid met pit

De Klantenraad van Woonstad Rotterdam zoekt leden. Voor een aantal leden van de Klantenraad van Woonstad loopt de zittingstermijn af. Zij nemen afscheid. En dus zoekt de Klantenraad enthousiaste mensen die mee willen denken over allerlei onderwerpen die de huurders en kopers van ruim 52.000 woningen in Rotterdam aangaan, een belangrijke taak dus.

De Klantenraad is de kritische gesprekspartner van Woonstad Rotterdam. In januari 2018 komt er een aantal vacatures vrij. De Klantenraad is samengesteld uit huurders en kopers van Woonstad Rotterdam en heeft invloed op allerlei besluiten die de woningcorporatie moet nemen. Het gaat bijvoorbeeld om wel of geen huurverhoging of zorgvuldige communicatie met de klanten maar ook over betaalbaarheid en langer thuis wonen.

De Klantenraad vergadert 1 keer per maand en werkt in werkgroepen aan thema’s. Ook neemt zij deel aan verschillende overlegvormen in Rotterdam zoals met de gemeente en andere huurdersorganisaties. Uiteenlopende onderwerpen als veiligheid, aanpak van overlast, armoede en duurzaamheid komen aan bod. Naast het werk in de werkgroepen worden er consultatie- en themabijeenkomsten georganiseerd om de mening van klanten op te halen.

Als raadslid van de Klantenraad ben je gesprekspartner voor Woonstad Rotterdam op bedrijfsniveau. Je adviseert Woonstad Rotterdam bij haar beleidsvoornemens en zaken die de Klantenraad belangrijk vindt.

Heb je interesse of wil je meer informatie?
Woon je in een huur- of koopwoning van Woonstad Rotterdam, of huur je een bedrijfsruimte van Woonstad, en heb je interesse in deze (vrijwilligers)functie? Kijk voor meer informatie op www.klantenraadwoonstadrotterdam.nl. Of stuur een mail aan info@kwsr.nl