NAAR OVERZICHT

Op zoek naar een huis in Rotterdam? Bezoek de Woonbeurs

22 feb 2018

Op zoek naar een huis in Rotterdam? Bezoek de Woonbeurs

Rotterdam is booming en de vraag naar woningen is groot. Woonstad Rotterdam heeft door heel de stad een ruime keuze aan koophuizen en huurwoningen in de vrije sector. Ons aanbod presenteren wij op 24 en 25 maart op de Woonbeurs Rotterdam. Bezoek ons op de beurs en vind de woning die jou past.

Op de Woonbeurs Rotterdam vind je alles over wonen: koop, huur, nieuwbouw, bestaande bouw, zelfbouw en financieel advies. Kom langs bij de stand van Woonstad Rotterdam voor ons aanbod aan koopwoningen vanaf € 100.000 en huurwoningen in de vrije sector vanaf € 711 per maand. Onze adviseurs staan voor je klaar, met advies, inspirerende filmpjes, een kopen-of-huren-test en een ludieke keuzehulp om erachter te komen welke wijk bij jou past.

Locatie en tijden
De Woonbeurs Rotterdam is op zaterdag 24 en zondag 25 maart in het WTC Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen gratis toegankelijk van 12:00 tot 17:00 uur. Kijk voor meer informatie op www.woonbeursrotterdam.nl.

Actuele aanbod
Kan je helaas niet naar de beurs komen, maar heb je wel interesse in het woningaanbod van Woonstad Rotterdam? Bekijk dan ons huidige aanbod koop en vrije sector huur of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan houden wij je op de hoogte van ons actuele aanbod.