De site van Woonstad Rotterdam maakt gebruik van cookies. Meer informatie.Dit venster niet meer tonen.

NAAR OVERZICHT

Bezoek Woonstad Rotterdam op de Woonbeurs Rotterdam!

02 mrt 2017

Bezoek Woonstad Rotterdam op de Woonbeurs Rotterdam!

Op zoek naar een huis in Rotterdam? Kom naar de Woonbeurs Rotterdam op 18 en 19 maart. In onze stand presenteren wij ons veelzijdige woningaanbod in de segmenten: Kopen en Vrije Sector Huren.

Ook dit jaar zijn wij weer te vinden op de Woonbeurs Rotterdam. De beurs brengt alles op het gebied van wonen in Rotterdam: nieuwbouw, bestaande bouw, zelfbouw, koop, huur, financieel advies en een architectencafé. Ga voor meer informatie naar de website van de Woonbeurs Rotterdam.

Ons aanbod

Onze medewerkers kunnen je alles vertellen over onze bestaande woningen, of je nu op zoek bent naar een appartement, een eengezinswoning of een stadswoning. Je kunt bij ons terecht voor zowel koop- als huurwoningen.

Kopen of huren test

Weet je nog niet of je wilt huren of kopen? Of wat het beste bij jou past? Op de beurs kun je de kopen-hurentest doen. Dan weet je dat gelijk!

Nu al benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dan hier ons huidige woningaanbod. Ben je niet in de gelegenheid om naar de Woonbeurs Rotterdam te komen, maar heb je wel interesse in het woningaanbod van Woonstad Rotterdam? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief! Dan houden wij je op de hoogte van ons actuele aanbod!