De site van Woonstad Rotterdam maakt gebruik van cookies. Meer informatie.Dit venster niet meer tonen.

NAAR OVERZICHT

Eerste Woonstad Rotterdam Energiecoaches ontvangen certificaat!

03 mrt 2017

Eerste Woonstad Rotterdam Energiecoaches ontvangen certificaat!

Op 2 maart 2017 hebben de eerste Woonstad Rotterdam energiecoaches van Maria Molenaar (voorzitter Raad van Bestuur van Woonstad Rotterdam) hun certificaat overhandigd gekregen. Zeven huurders van Woonstad Rotterdam hebben de cursus van het Rotterdams Milieucentrum in vier avonden met succes afgerond. Met het afronden van deze cursus kunnen de energiecoaches voorlichting geven over energie besparen aan kennissen, vrienden en buren.

Waarom heeft Woonstad Rotterdam energiecoaches?

Woonstad Rotterdam investeert de komende tien jaar veel in het verduurzamen van haar bezit. Naast het bieden van een hoogwaardige energetische kwaliteit , vindt Woonstad Rotterdam het belangrijk dat bewoners beschikken over voldoende kennis van energie verbruik. Op basis van deze kennis kunnen zij bewuste keuzes maken op dit gebied. Daarom investeert Woonstad Rotterdam in zowel het vastgoed als de bewoners.

In contact komen met een energiecoach of energiecoach worden?

Wilt u graag weten hoe u kunt besparen op uw energierekening en wilt u daarover graag in contact komen met een energiecoach, dan kunt u een email sturen naar info@woonstadrotterdam.nl t.a.v. Jacqueline de Rooij.

In het najaar van 2017 wordt er weer een cursus Energiecoach voor huurders van Woonstad Rotterdam georganiseerd. U kunt zich daar alvast voor aanmelden. Ook dit kunt u doen door te e-mailen naar info@woonstadrotterdam.nl t.a.v. Jacqueline de Rooij. Vermeld u in deze email uw naam, adres en telefoonnummer. U krijgt dan in het najaar van 2017 een uitnodiging voor de cursus.