NAAR OVERZICHT

Livestream Woonstad Rotterdam Energie Challenge

03 okt 2019

Livestream Woonstad Rotterdam Energie Challenge

Donderdag 10 oktober gaat Woonstad Rotterdam live op YouTube om meer te vertellen over de Woonstad Rotterdam Energie Challenge. Geïnteresseerden kunnen hun vragen over de prijsvraag dan ook aan de specialisten van Woonstad Rotterdam stellen. De livestream is van 12.30 tot 13.30 uur te volgen via het YouTube-kanaal van Woonstad Rotterdam.

Drie deskundigen van Woonstad Rotterdam zitten dan achter een webcam om meer over het hoe, wat en waarom van de Woonstad Rotterdam Energie Challenge te vertellen. Dictus Miedema is Adviseur Portfolio Duurzaam en leidt de livestream en de Energie Challenge. Aan zijn zijde zitten Erik Hoeflaak, die de sociale kant van de Energie Challenge onder zijn hoede heeft en alles kan vertellen over de omgang met en rol van bewoners. Hij zal onder andere iets toelichten over de aspecten waar de bewonersjury naar kijkt en wat er van inschrijvers wordt verwacht als het gaat om betrokkenheid van bewoners. Igor Ignjatov is Specialist Duurzaamheid en bekend met de technische staat van de drie complexen waarop deelnemers kunnen inschrijven. Hij zal uit de doeken doen waarom we voor deze complexen hebben gekozen en hoe typerend de gebouwen zijn voor het portfolio van Woonstad Rotterdam.

Heb je vooraf al vragen over de Woonstad Rotterdam Energie Challenge, dan kun je die alvast sturen naar energiechallenge@woonstadrotterdam.nl. Mocht je de livestream niet kunnen volgen, dan kun je deze later nog terugkijken op het YouTube-kanaal van Woonstad Rotterdam.

Lees hier meer over de challenge.