NAAR OVERZICHT

Vrije sector huur: oplevering eengezinswoningen nieuwbouwproject NoordBest

30 jul 2019

Vrije sector huur: oplevering eengezinswoningen nieuwbouwproject NoordBest

De bouw van nieuwbouwproject NoordBest van Woonstad Rotterdam verloopt vlot en de verhuur van de woningen is in volle gang. In september worden de 16 nieuwe vrije sector huurwoningen aan de Bloklandstraat en 1e Pijnackerstraat opgeleverd. Er zijn nog woningen beschikbaar.

Ideaal voor (jonge) gezinnen

Ze zijn schaars: eengezinswoningen met drie woonlagen, vier slaapkamers én een tuin dicht bij het centrum van Rotterdam. Wil je met je gezin blijven genieten van stadse gezelligheid en ook rust en ruimte hebben, dan zijn de woningen in NoordBest ideaal. De woningen zijn compleet afgewerkt met een volledig ingerichte open keuken en op de eerste verdieping een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.

Beschikbaar in september

Het project zit in de afrondingsfase en je kunt de woningen van de buitenkant al bekijken. De 16 eengezinswoningen worden in september opgeleverd.

Het Oude Noorden

De woningen van NoordBest liggen midden in het Oude Noorden. Deze authentieke wijk met historische gebouwen en karakteristieke pleinen ligt tussen het stadscentrum en groene gebieden als het Kralingse Bos en de Bergse Plassen. Het is een rustige wijk met veel ruimte én de stadse gezelligheid van eettentjes, winkels en evenementen. De vele kinderdagverblijven, scholen en speelplekken maken het een kindvriendelijke wijk.

Interesse?

Meer informatie vind je op noordbest.nl. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de verhuurmakelaar TW3 via info@tw3.nl of telefoonnummer 010 300 71 17.