NAAR OVERZICHT

Vrije sector huur: Woningen nieuwbouwproject NoordBest opgeleverd

14 okt 2019

Vrije sector huur: Woningen nieuwbouwproject NoordBest opgeleverd

De bouw van de 16 comfortabele eengezinswoningen aan de Bloklandstraat en 1e Pijnackerstraat is afgerond en de eerste huurders kunnen hun woningen in. Er zijn nog huurwoningen beschikbaar.

Nieuwsgierig?

Je kunt de nog beschikbare woningen op afspraak bekijken. Neem hiervoor contact op met de verhuurmakelaar TW3 via info@tw3.nl of telefoonnummer 010 300 71 17. Zij laten je de woningen graag zien en bepreken met jou de mogelijkheden om te kunnen huren.

Ideaal voor (jonge) gezinnen

Ze zijn schaars: eengezinswoningen met drie woonlagen, vier slaapkamers én een tuin dicht bij het centrum van Rotterdam. Wil je met je gezin blijven genieten van stadse gezelligheid en ook rust en ruimte hebben, dan zijn de woningen in NoordBest ideaal. De woningen zijn compleet afgewerkt met een volledig ingerichte open keuken en op de eerste verdieping een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.

De woningen zijn compleet afgewerkt met een volledig ingerichte open keuken, vloerverwarming en op de eerste verdieping is een badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Alle wanden zijn voorzien van mooie wandafwerking

Wonen in het Oude Noorden

De woningen van NoordBest liggen midden in het Oude Noorden. Deze authentieke wijk met historische gebouwen en karakteristieke pleinen ligt tussen het stadscentrum en groene gebieden als het Kralingse Bos en de Bergse Plassen. Het is een rustige wijk met veel ruimte en je vindt er ook de stadse gezelligheid van eettentjes, winkels en evenementen. De vele kinderdagverblijven, scholen en speelplekken maken het een kindvriendelijke wijk.

Meer informatie

www.noordbest.nl

info@tw3.nl

(010) 300 71 17