Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Over woonstad

landingpages-title

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

  • Controleer de spelling
  • Kies een ander zoekwoord
  • Type in losse woorden 

Wonen, zorg en begeleiding aan Laan van Oud-Kralingen

Onderdeel van Verbouwen en onderhoud

Laan van Oud-Kralingen

Aan de Laan van Oud-Kralingen 50 staat een voormalig schoolgebouw. In samenwerking met de gemeente Rotterdam en Stichting Humanitas is in 2018 besloten hier een kleinschalige woonvoorziening van te maken. Deze woonvoorziening biedt een thuis aan 16 Rotterdammers die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Een thuis voor iedereen.

We bieden duizenden Rotterdammers een thuis. Ook Rotterdammers die een steuntje in de rug nodig hebben, helpen wij op weg. De toekomstige woonlocatie aan de Laan van Oud-Kralingen 50 biedt straks een thuis aan 16 mensen. Met 24 uur per dag en zeven dagen per week begeleiding en zorg.

Laan -van -Oud- Kralingen- 50
De verbouwing.

Op dit moment wordt het voormalige schoolgebouw verbouwd tot woonlocatie. De indeling verandert zodat er straks 16 appartementen met eigen keuken, badkamer en balkon zijn. Ook komt er een gezamenlijke ruimte en een gemeenschappelijke tuin. De gezamenlijke ruimte wordt gebruikt voor dagactiviteiten. Ook verduurzamen we het gebouw. Denk aan zonnepanelen en isolerend glas.

Vragen en zorgen.

Door de komst van de woonlocatie hebben omwonenden veel vragen en ook zijn er zorgen. Vragen over mogelijk overlast en zorgen over de veiligheid. Met de gemeente Rotterdam en Stichting Humanitas werken we om antwoord te geven op die vragen en zorgen te verkleinen. “Omwonenden en de nieuwe bewoners maken straks samen de wijk. We willen ervoor zorgen dat iedereen zich veilig blijft voelen en thuis is in de wijk”, vertelt projectleider Martijn Kok van Woonstad Rotterdam. Omwonenden worden daarom op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Op deze pagina lees je het laatste nieuws.

Woonstad op je startscherm
Wil je de volgende keer gelijk ingelogd zijn? Installeer de app.