Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Over woonstad

landingpages-title

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

  • Controleer de spelling
  • Kies een ander zoekwoord
  • Type in losse woorden 

Samen energie besparen

Onderdeel van Duurzaamheid

Word energiecoach

Er zijn meerdere redenen om bewuster om te gaan met energie. De een doet het voor een beter milieu, de ander voornamelijk om kosten te besparen, en uiteraard zijn er ook mensen die het vanwege beide doen.

Bij Woonstad Rotterdam doen we het omdat we goede woningen willen bezitten die nog jaren aantrekkelijk en betaalbaar zijn. Maar ook omdat die goede woningen eraan bijdragen dat de woonlasten van onze bewoners betaalbaar blijven.

Dat laatste kunnen we niet alleen. Daar hebben we onze bewoners bij nodig. Als we samen onze woningen, ons gedrag en onze energienota aanpakken houden we de woonlasten betaalbaar.

Word energiecoach

Een lagere energierekening, dat wil toch iedereen? Wil je weten hoe je als huurder kunt besparen op je energierekening en vind je het leuk om jouw buurtgenoten hier ook warm voor te krijgen? Word Energiecoach en help jezelf en jouw buurtgenoten om meer geld over te houden!

Als Energiecoach leg je binnen jouw eigen netwerk uit op welke manieren energie besparen gunstig kan zijn voor de portemonnee en het milieu een handje helpt. Dit doe je bijvoorbeeld aan jouw buren in de straat of bij een buurtvereniging of buurthuis. Dit doe je natuurlijk niet zonder hulp. Je wordt hiervoor klaargestoomd met de gratis cursus van het Rotterdams Milieucentrum, zodat je er straks alles over weet en je jouw buurtbewoners nóg beter kunt helpen. Ruim 300 (!) Rotterdammers zijn je al voorgegaan.

Meld je aan voor de gratis cursus

De cursus voor Energiecoach duurt slechts 4 avonden en wordt gegeven bij het Rotterdams Milieucentrum. Tijdens de cursus leer je meer over energie besparen in en om het huis, maar bijvoorbeeld ook over het gezamenlijk opwekken van groene energie en hoe je jouw buurtgenoten hierbij kan betrekken.

Wanneer?

De cursus wordt bij voldoende aanmeldingen halverwege oktober georganiseerd. Ben je geïnteresseerd, dan kan je je aanmelden via onderstaand formulier.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Met het formulier hieronder.

Om deel te kunnen nemen aan de cursus Energiecoach moet je minimaal 18 jaar te zijn.