Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Over woonstad

landingpages-title

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

  • Controleer de spelling
  • Kies een ander zoekwoord
  • Type in losse woorden 

Nieuwbouw Ruivendwarsstraat

Onderdeel van Nieuwbouw

Nieuwbouw Ruivendwarsstraat

Aan de Ruivendwarsstraat in het Oude Noorden bouwen we 20 nieuwe vrije sector huurwoningen. Het zijn ruime maisonnettes, met tuin of dakterras.

Type woningen

Benedenwoningen
Tien tweelaagse benedenwoningen van circa 100 m2 met vier kamers en tuin op het zuiden. Ideaal voor gezinnen! De eerste verdieping heeft een split-level, waardoor je in de grote open ruimte aparte hoekjes kan maken. Split-level maakt de woonkamer ook nog eens extra hoog, wat een ruimtelijk effect geeft. De benedenwoningen hebben een berging in de woning.

Bovenwoningen
Tien tweelaagse bovenwoningen van circa 70-80 m2 met drie kamers en dakterras op het zuiden. Dat is leuk wonen voor starters! Deze woningen hebben een berging op het binnenterrein.

Duurzaam wonen

De woningen sluiten we aan op stadsverwarming, dat is beter voor het milieu. Het wordt opgewekt door de industrie uit onze eigen stad, echte Rotterdamse warmte dus.

Huurprijs

Deze woningen zijn voor mensen met een middeninkomen. Ze zijn straks te huur voor maximaal € 1.025 per maand*.

*Prijspeil 2021. De huurprijzen worden mogelijk aangepast naar het nieuwe prijspeil

Locatie

Tussen het stadscentrum en de groene Kralingse Plas ligt het Oude Noorden: hip en echt Rotterdams. Het is een wijk met veel gezichten. Je vindt hier groen in de wijk en in de omgeving én de stadse gezelligheid van eettentjes, bijzondere winkels en evenementen.

De bewoners vormen een bont gezelschap en de straten en pleinen zijn al net zo verschillend als de mensen. Je woont hier tussen de gezinnen, een- en tweeverdieners, creatievelingen en ondernemers.

Het Oude Noorden staat bekend om haar fijne restaurants en eettentjes en bijzondere winkeltjes. In de Zwart Janstraat vind je alles wat je nodig hebt – van drogist tot opticien en van speelgoedwinkel tot slijterij. In en rond het Zwaanshals zitten de leukste speciaalzaken. Dan heb je nog verschillende supermarkten in de buurt en Marokkaanse en Turkse groente- en fruitwinkels. Op zaterdag is de gezellige Rotterdamse Oogstmarkt.


Planning

Start met bouwen: november 2020
Oplevering: 4e kwartaal 2021 

Meer informatie

In het voorjaar van 2021 vullen we deze pagina met meer informatie. Vul alvast je e-mailadres in als je op de hoogte gehouden wil worden van het project.