Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

  • Controleer de spelling
  • Kies een ander zoekwoord
  • Type in losse woorden 

Welke ruimtes we aanbieden

Je vindt bij ons woningen, parkeerplaatsen, winkels en bedrijfsruimtes. We zijn de grootste vastgoedbeheerder in Rotterdam en daar zijn we trots op

We besteden winst die we maken door verkoop en verhuur van het commerciele vastgoed aan verbeteringen in de stad. Aan het verbeteren van onze sociale huurwoningen en ontwikkelen van maatschappelijke initiatieven. Samen maken we de stad Rotterdam mooier.

Betaalbaarheid

Betaalbaarheid vinden we belangrijk. Daarom kijken we ieder jaar als de huurverhoging doorgevoerd moet worden, hoe we dat zo pijnvrij mogelijk kunnen doen. Dat wil zeggen: zonder huurverhoging voor de laagste inkomens. 

Wij maken het mogelijk dat Rotterdammers die op de woningmarkt in aanmerking komen voor een corporatiewoning, goed, betaalbaar en met plezier kunnen wonen. In woningen die voldoen aan hun wensen en mogelijkheden, met een gegarandeerde kwaliteit en die staan in aantrekkelijke wijken.

Voor wie zijn we er?

Er is een grote vraag naar woningen, parkeerplaatsen en bedrijfsruimtes in Rotterdam. We proberen iedereen aan een passende ruimte te helpen.  Binnen onze basisdoelgroep, de Rotterdammers met een inkomen tot modaal, hebben sommige doelgroepen een relatief slechte positie op de woningmarkt. Voor hen zijn er te weinig betaalbare woningen beschikbaar van een type dat past bij hun wensen en mogelijkheden. Het gaat om (kwetsbare) ouderen, bijzondere doelgroepen en gezinnen met een laag inkomen. Wij geven deze groepen voorrang bij het helpen aan een goede en passende woning.

Naast de basisdoelgroep zijn er groepen die we graag aan de stad willen binden. Het gaat om recent afgestudeerden, lage middeninkomens en ondernemers. Ook voor deze doelgroepen zetten we ons extra in.