Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

 • Controleer de spelling
 • Kies een ander zoekwoord
 • Type in losse woorden 

Bedrijfsruimtes

Onderdeel van Welke ruimtes we aanbieden

Bedrijfsruimte, kantoorruimte of horecapand: je huurt het bij Woonstad Rotterdam

bedrijfsruimte

Als je op zoek bent naar de perfecte ruimte voor jouw onderneming, helpen we je graag op weg. We denken met je mee, vanaf het moment dat je naar het KvK geweest bent tot aan het moment van opening.

Waarom je een bedrijfsruimte huurt bij Woonstad Rotterdam?

 • 1500 bedrijfsruimtes
 • Krachtige partner voor ondernemers
 • Advies en ondersteuning op maat 
 • Ruime doorgroeimogelijkheden
 • Bereikbaar, flexibel en snel

Wat andere ondernemers in Rotterdam vertellen

Ondernemers maken de stad. Van horeca tot winkelpand, al veel mooie namen vinden hun plek in de stad via ons. Bijvoorbeeld Floor Brouwer met Stichting Bont!, een wervelende onderneming die inmiddels al een derde bedrijfspand heeft en een belangrijke plek in de stad inneemt. We verzamelen mooie verhalen van ondernemers die via ons de ideale ruimte krijgen om te ondernemen. Benieuwd?

Onze werkwijze en ideeën spraken aan. Het klikte! Twee dagen later kwam ons droompand vrij.

Andy Han - Tattoo No More

Nieuwsgierig naar ons aanbod?

Zoek je een pand om jouw ondernemersdromen in waar te kunnen maken? Een mooie plek in de stad waarmee je de stad een stukje mooier maakt?

Laat je door ons adviseren. Je krijgt een eigen contactpersoon die meedenkt met wat voor jouw onderneming goed is. Passen jouw ideeën in het straatbeeld en toekomstige ontwikkelingen in de wijk, of heeft jouw onderneming waarschijnlijk meer succes op een andere plek? En wordt het succes zo groot dat je een ander bedrijfspand nodig hebt? Dan krijg je advies en tips voor een ander pand. In Woonstad Rotterdam vind je een meedenkende partner die Rotterdam heel goed kent en precies weet wat de juiste plek is voor jouw toekomst.

Als starter en natuurlijk ook als doorgewinterde ondernemer krijg je persoonlijke en eerlijke begeleiding. Heb je een bijzondere wens voor jouw bedrijfsruimte? Deel het met ons, wij denken graag in mogelijkheden met je mee. Weet je heel goed wat je wilt? Neem dan direct contact met ons op. 

Actueel aanbod

Meer informatie - in 8 stappen naar jouw bedrijfsruimte

  Wil je een bedrijfsruimte, opslag, winkelruimte of horecapand huren? Ontdek hieronder waar je rekening mee moet houden als je een ruimte hebt gezien die jou aanspreekt.

  • Stap 1 - Op zoek naar een geschikte ruimte

   Je vindt onze bedrijfsruimtes, winkelruimtes en horecapanden in ons aanbod bedrijfsruimtes. Zoek hier een geschikt pand en reageer per e-mail of telefoon op de advertentie. Als je nog vragen hebt, dan kun je ook altijd eerst contact opnemen met een van onze adviseurs. Je kunt direct een bezichtiging inplannen.

  • Stap 3 - Bezichtig de ruimte en bespreek je plannen met onze adviseur

   Je maakt samen met onze verhuurmakelaar een rondje door het pand. De verhuurmakelaar neemt uitgebreid de tijd om met jou te praten over je plannen en wensen om samen te bekijken of het pand goed bij jouw bedrijf en branche past. 
   Tijdens de afspraak hoor je meer over hoe het verdere proces verloopt en wat je kunt doen als je interesse hebt in het bedrijfspand.

  • Stap 5 - Kredietcheck en huuraanbieding

   Als we de gegevens van je hebben ontvangen, doen we een kredietcheck. Als alles akkoord is, dan krijg je een huuraanbieding waarin alle voorwaarden van Woonstad Rotterdam staan vermeld.

  • Stap 7 - Tekenen huurovereenkomst

   Het ondertekenen van je huurovereenkomst doen we op ons kantoor aan de Rochussenstraat 21 in Rotterdam. Je krijgt dan alle benodigde gegevens voor een fijne huurperiode.

  • Stap 8 - Sleuteloverdracht

   Na het betalen van de waarborgsom (3x de bruto maandhuur) en ondertekening van de huurovereenkomst krijg je de sleutel van het bedrijfspand en kan het ondernemen beginnen!

   
   

  Altijd het nieuwste aanbod in je inbox?

  We sturen je een e-mail als er nieuwe bedrijfsruimtes online komen die passen bij jouw wensen.

  Aanmelden

  Vraag & antwoord