Plaats een zoekopdracht of kies uit onderstaande onderwerpen

Ik heb overlast van mijn buren, wat kan ik doen?

Probeer zelf eerst actie te ondernemen door zelf met uw buren te praten. Als het probleem niet ophoudt kan Woonstad Rotterdam buurtbemiddeling inschakelen. Zie hiervoor ook de overlastfolder.

Heeft u de folder gelezen en de tips opgevolgd, maar blijft de overlast aanhouden? Dan kunt u bellen voor advies naar ons klantcontactcentrum via 010-4408800. Of u kunt het meldingsformulier overlast invullen. Dat kan via MijnWoonstad of via dit online formulier. Uiterlijk een week na ontvangst van het formulier nemen we contact met u op over mogelijke vervolgstappen.

Woonoverlast melden bij gemeente en andere instanties

Iedere Rotterdammer moet zich welkom en veilig thuis voelen in zijn eigen huis en buurt. Een prettige woonomgeving speelt hierbij een grote rol. Soms ervaren bewoners woonoverlast door hun buren of omgeving. Vaak wordt overlast onderling opgelost maar het kan voorkomen dat de gemeente maatregelen moet treffen om deze woonoverlast op te lossen.

Lees hier wat u zelf aan de verschillende vormen van overlast kan doen en bij wie u terecht kan om melding te maken van overlast.