Algemene ledenvergadering

Minimaal één keer per jaar vindt een algemene ledenvergadering (ALV) plaats. Daar kunnen alle eigenaren zaken op de agenda zetten en meebeslissen over allerlei zaken die het gebouw aangaan.

Een VvE wordt bestuurd door het gekozen bestuur en ondersteund door Woonstad Rotterdam VvE beheer. Het bestuur wordt benoemd in de algemene ledenvergadering en heeft de taak de VvE te besturen, de financiën te beheren, contracten af te sluiten en besluiten van de vergadering uit te voeren. De  beheerder voert het dagelijks beheer van de vereniging en het gebouw uit namens het bestuur. De VvE huurt voor deze ondersteunende activiteiten Woonstad Rotterdam VvE beheer in.

 

Agendapunt indienen

Heb je een vraag of mededeling die je graag wilt voorleggen tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV)? De ALV is hét moment om wensen, zoals het ophangen van een zonnescherm, het plaatsen van zonnepanelen of andere aanpassingen aan gemeenschappelijke delen, kenbaar te maken. Het indienen van een agendapunt kan tot acht dagen voordat de ALV plaatsvindt via onderstaande knop. 

Inloggen VvE Portaal

In VvE Portaal regel je alles online. Zoals een reparatie melden, contactgegevens wijzigen of stukken van de VvE inzien.