Wat we doen

Je bent huiseigenaar en klant bij Woonstad Rotterdam VvE beheer. Iedere maand betaal je voor het beheer van de vereniging en de exploitatie en onderhoud van het gebouw waar je woont. Dit gaat allemaal niet vanzelf, de beheerder van de VvE zorgt ervoor dat heel veel zaken geregeld worden. Maar wat houdt dit in? Lees het in de brochures.  

Onze organisatie

Ruim 14.000 huurders van Woonstad Rotterdam wonen in een appartement dat deel uitmaakt van een Vereniging van Eigenaren (VvE). In veel van deze VvE's is Woonstad Rotterdam de grootste eigenaar en heeft er belang bij dat een VvE goed en professioneel beheerd wordt. Als groot-eigenaar kiest Woonstad Rotterdam er vaak voor om het beheer onder te brengen bij Woonstad Rotterdam VvE beheer. 

Wij bieden bestuursondersteunende, administratieve en technische dienstverlening aan zo'n 570 VvE’s en de bestuursleden van deze VvE’s in Rotterdam. Wij beschikken over veel expertise en zijn in staat om jouw VvE goed en professioneel te beheren. 

Woonstad Rotterdam VvE beheer is een transparante organisatie, ook naar jou als klant. Jouw VvE heeft ons immers ingehuurd om ondersteunende diensten te verlenen aan hun VvE. Wij doen dat graag! Volgens de spelregels die in de wet zijn vastgelegd én volgens de afspraken in onze beheerovereenkomst.

Ons team

Wij zijn allemaal experts in ons vakgebied. Of het nu gaat om administratie, regelgeving, techniek of  financiën, we hebben het allemaal in huis. Transparantie en professionaliteit staan bij ons voorop. Onze beheerders zijn het directe aanspreekpunt van de eigenaren en achter de schermen werken zij samen met collega’s die hen ondersteunen.

Ons team bestaat uit experts op het gebied van VvE-beheer. Weet je niet wie je beheerder is of bij wie je moet zijn voor jouw specifieke vraag? Op de online eigenarenpagina VvE Portaal  kun je alle gegevens vinden.

Inloggen VvE Portaal

In VvE Portaal regel je alles online. Zoals een reparatie melden, contactgegevens wijzigen of stukken van de VvE inzien.