Naar hoofdcontent

Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Over woonstad

landingpages-title

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

  • Controleer de spelling
  • Kies een ander zoekwoord
  • Type in losse woorden 

Schimmelvrij wonen voor iedere bewoner

Van melden naar oplossen

Schimmelvrij wonen voor iedere bewoner

De afgelopen tijd zijn er meerdere berichten in de media gekomen over schimmelproblemen. Ook wij hebben dit niet goed aangepakt. Wij nemen extra maatregelen om deze problemen alsnog snel en volledig op te lossen. Daarnaast gaan wij natuurlijk kijken hoe dit kon gebeuren en, vooral, hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen.

We lossen het op  

We pakken schimmel in onze huurwoningen aan. Het kan zijn dat je als huurder gebeld bent om de situatie te bespreken. Gaat het probleem om één of meerdere kleine plekken, dan zorgen we dat er een aannemer langskomt die het direct oplost.

Lijkt het probleem groter te zijn, dan is de aanpak dat ook. Je hoort van ons hoe wij de situatie inschatten. We laten natuurlijk weten wat de aanpak wordt.

Hebben we je gebeld, maar kon je niet opnemen?

We proberen je zo snel mogelijk, via e-mail of telefonisch, te bereiken. 

Wil je ons eerder spreken of iets melden? Meld jouw schimmelprobleem dan via ons formulier of bel ons op (010) 440 88 00 (maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 15.00 uur).

Ben je niet gebeld, maar wil je schimmel in je woning melden?

  • Meld dit direct en eenvoudig via dit formulier. Je kunt gemakkelijk foto's toevoegen, zodat we gelijk zien welke aanpak het beste past.
  • Bel ons op (010) 440 88 00 (maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 15.00 uur)  

Ben je gebeld, maar heb je nog een vraag voor ons?

  • Bel ons op (010) 440 88 00 (maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 15.00 uur)

Goed om te weten  

Schimmels ontstaan als er te veel vocht in huis is. Schimmelplekken komen vaak snel terug als je ze alleen schoonmaakt. Schimmel voorkom je door goed te ventileren. Zo verminder je vocht in huis.  

Zet steeds de roosters van je ramen open of de mechanische ventilatie aan. Zo zorg je dat droge en frisse lucht naar binnen komt. Vieze en vochtige lucht kan naar buiten. Zo houd je muren en plafonds vrij van schimmel.  

Bekijk de folder of het filmpje van klusvrouw Nadia. Zij legt uit hoe je je huis ventileert. En hoe je schimmelt weghaalt als het is ontstaan.

 

Heb je last van schimmel in je woning? Meld het hier!

Schimmel melden

Woonstad op je startscherm
Wil je de volgende keer gelijk ingelogd zijn? Installeer de app.