Naar hoofdcontent

Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Over woonstad

landingpages-title

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

  • Controleer de spelling
  • Kies een ander zoekwoord
  • Type in losse woorden 

Woonstad Rotterdam. Voor nu en later

 

Al meer dan 100 jaar bouwen we aan onze stad. We zorgen voor goed onderhouden en betaalbare woningen. Zo bieden we meer dan 100.000 Rotterdammers een plek om te leven. Ook voor een bedrijfsruimte ben je bij ons aan het juiste adres. Maar we doen meer dan dat.

Samen bouwen....

Samen bouwen....

Wie fijn wil leven heeft meer nodig dan alleen een dak boven het hoofd. Daarin maken we het verschil. Dat doen we samen met onze bewoners en andere partners: van burgemeester en wethouders tot de winkelier om de hoek.

....... aan een fijn leven.....

....... aan een fijn leven.....

Goede service, goed onderhoud en een beetje hulp als het nodig is. Zo zorgen we voor een prettige plek om te wonen en te leven. Maar ook door bij te dragen aan een buurt waarin je je goed voelt. En door aandacht te besteden aan maatschappelijke ontwikkelingen in de stad.

..... in Rotterdam.

..... in Rotterdam.

Wij zijn een 100% Rotterdamse woningcorporatie. Die stad zit in ons hart en kennen we door en door, van Spangen tot Pendrecht, van Overschie tot Prinsenland. Bewoners kunnen op elk moment in hun leven bij ons terecht, van jong tot oud, van studentenkamer tot ouderenwoning. Met duurzame woningen, die klaar zijn voor de toekomst, denken we ook aan volgende generaties.


Onze missie in beeld

Speel het filmpje niet automatisch af? Bekijk deze dan hierMeer weten over hoe wij de toekomst van Rotterdam als woonstad zien?

Ondernemingsstrategie van Woonstad Rotterdam
Ondernemingsstrategie van Woonstad Rotterdam

Geen woorden, maar daden

We laten graag zien wat we bereikt hebben in het afgelopen jaar.
Bewonerscontacten per dag
Sleutels uitgereikt aan onze huurders
Zonnepanelen op daken geplaatst

Werken bij Woonstad Rotterdam?

We zijn niet zomaar een woningcorporatie. Bij ons werken mensen die stuk voor stuk ‘iets’ met Rotterdam hebben. Iedereen op een eigen manier. Allemaal zetten we ons met hart en ziel in voor onze klanten en de leefbaarheid in hun wijken en buurten.

Vacatures

    Kom werken bij Woonstad Rotterdam
    Woonstad op je startscherm
    Wil je de volgende keer gelijk ingelogd zijn? Installeer de app.