Vrije sector huurwoningen

Onderdeel van Welke ruimtes we aanbieden

Vrije sector huurwoningen

aanbieding woningzoekende vrije sector vsh

Je bent op zoek naar een vrije sector huurwoning in Rotterdam? Bij ons vind je appartementen en eengezinswoningen door heel de stad.

Een vrije sector woning huren bij Woonstad Rotterdam

  • Direct te huur
  • Geen borg en bemiddelingskosten
  • Geen minimale contractduur
  • Slechts 1 maand opzegtermijn
  • Eenmalig € 250 administratiekosten

Huurwoning zoeken
Het huren van een woning in Rotterdam willen we zo aantrekkelijk mogelijk maken. Bij ons betaal je daarom geen borg en geen bemiddelingskosten. Het kost je eenmalig € 250 aan administratiekosten. Je zit niet vast een bepaalde contractduur en hebt slechts één maand opzegtermijn. Ook handig als je voor een korte periode wilt huren. 

Een woning in de vrije sector huur je vanaf € 738 per maand. Je hebt een minimaal jaarinkomen van € 39.055 nodig. Dit mag een gezamenlijk inkomen van jou en je partner zijn. Je komt bij vrije sector huur niet in aanmerking voor huurtoeslag.


Aanbod huurwoningen

Vrienden gaven ons de tip om het aanbod van Woonstad te bekijken. Al snel was het raak met dit superappartement in Kralingen.

Natasja en Jurgen gingen van koop naar huurTips voor het vinden van een huurwoning in Rotterdam

Onze huurders delen hun verhalen en ervaringen over wonen in Rotterdam. Ze vertellen over hun zoektocht en de keuzes die ze maakten om een fijne plek te vinden en geven tips die je helpen bij het vinden van een huurwoning. Lees hieronder de laatste verhalen. 

Downloads

 

Direct het nieuwste aanbod in je inbox?

Je ontvangt een e-mail als er een vrije sector huurwoning online komt die past bij jouw wensen.

Aanmelden

Vraag & antwoord