Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

 • Controleer de spelling
 • Kies een ander zoekwoord
 • Type in losse woorden 

Vrije sector huurwoningen

Onderdeel van Welke ruimtes we aanbieden

Vrije sector huurwoningen

aanbieding woningzoekende vrije sector vsh

Ben je op zoek naar een woning in de vrije sector huur in Rotterdam? We bieden je huurappartementen, eengezinswoningen en regelmatig nieuwbouwprojecten op mooie plekken in Rotterdam. We begeleiden je graag naar jouw droomplek in de stad.

Waarom je een vrije sector huurwoning huurt bij Woonstad Rotterdam?

 • Direct te huur
 • Geen inschrijf- en bemiddelingskosten
 • Geen minimale contractduur
 • Slechts 1 maand opzegtermijn
 • Aanbod door heel Rotterdam

Wat andere vrije sector huurders in Rotterdam vertellen

Onze huurders delen hun verhalen en ervaringen over wonen in Rotterdam. Ze vertellen over hun zoektocht en de keuzes die ze hebben gemaakt om een fijne plek en omgeving te vinden en geven handige tips die je helpen bij het vinden van een huurwoning.   Benieuwd hoe?

Vrienden gaven ons de tip om het aanbod van Woonstad Rotterdam te bekijken. Al snel was het raak met dit superappartement in Kralingen.

Natasja en Jurgen gingen van koop naar huur

Nieuwsgierig naar ons aanbod?

We willen het huren van een huis in Rotterdam zo gemakkelijk mogelijk maken voor iedereen. Bij ons betaal je daarom geen borg en bemiddelingskosten en zit je niet vast aan een bepaalde contractduur. We hanteren een opzegtermijn van een maand en je kunt op ieder moment in de maand je huur opzeggen. Onze woningen in de vrije sector huur zijn dus ook ideaal als je tijdelijk een woning wilt huren. Je kunt kiezen uit diverse typen appartementen en huizen in verschillende prijsklassen. Bekijk daarom regelmatig ons aanbod om te zien welke huizen wij te huur hebben.

Actueel aanbod

Meer informatie - in 7 stappen naar jouw vrije sector huurwoning

  Voor vrije sector huurwoningen geldt een maandhuur vanaf € 721. Om een vrije sector huurwoning te kunnen huren, moet je een minimaal jaarinkomen van € 38.035 hebben. Dit mag een gezamenlijk inkomen van jou en je partner zijn. Je komt bij vrije sector huur niet in aanmerking voor huurtoeslag.

  Ontdek hieronder waar je rekening mee moet houden als je een ruimte hebt gezien die jou aanspreekt.

  • Stap 2 - reageer op een woning

   Zie je een woning die past bij jouw woonwensen? Bekijk goed of je voldoet aan de voorwaarden die in de advertentie staan. Je reageert op een woning met je persoonlijke Huurpaspoort.

  • Stap 3 - Uitnodiging bezichtiging

   Heb je gereageerd op een huurwoning en voldoe je aan de voorwaarden? Dan ontvang je per e-mail een uitnodiging voor een bezichtiging. Bevestig altijd dat je komt.

  • Stap 4 - Bezichtiging woning

   Je bepaalt tijdens de bezichtiging of je de woning wil huren of niet. Er kunnen meer kandidaten aanwezig zijn. We wijzen de woning toe aan degene die het eerst op de woning heeft gereageerd en voldoet aan de voorwaarden.

  • Stap 5 - Kredietcontrole

   Wil je de woning huren en ben jij de eerste kandidaat? Dan volgt een kredietcontrole via Focum. Blijkt ook daaruit dat je de woning kan huren, dan reserveren we de woning voor je en brengen we € 250 aan administratiekosten in rekening.

  • Stap 6 - Tekenen huurovereenkomst

   Voor het tekenen van de huurovereenkomst spreken we af in de woning. We controleren samen met jou de woning, nemen de meterstanden op en vragen je de beginnota te betalen.

   Tip! Zorg dat alle voorzieningen zoals gas, water en elektriciteit op jouw naam staan op de tekendatum.

  • Stap 7 - Sleuteloverdracht

   Gefeliciteerd! Je bent nu officieel huurder en krijgt de sleutel van jouw nieuwe vrije sector huurwoning van Woonstad Rotterdam. Veel woonplezier!

  Downloads

   

  Altijd het nieuwste aanbod in je inbox?

  We sturen je een e-mail als er nieuwe vrije sector huurwoningen online komen die passen bij jouw voorkeuren.

  Aanmelden

  Vraag & antwoord