Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Over woonstad

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

  • Controleer de spelling
  • Kies een ander zoekwoord
  • Type in losse woorden 

VvE beheer

Je bent huiseigenaar en klant bij Woonstad Rotterdam VvE beheer. Iedere maand betaal je voor het beheer van de vereniging en de exploitatie en onderhoud van het gebouw waar je woont. Dit gaat allemaal niet vanzelf, de beheerder van de VvE zorgt ervoor dat heel veel zaken geregeld worden. Maar wat houdt dit in?

Wat doet Woonstad Rotterdam VvE beheer voor jou?

Jouw VvE heeft voor beheersdiensten een contract afgesloten met Woonstad Rotterdam VvE beheer. We bieden het complete pakket aan VvE diensten en leveren onafhankelijk producten en diensten: van beheertaken zoals de ledenadministratie en het financieel beheer tot advisering van het bestuur van jouw VvE.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Ledenadministratie
  • Financiën beheren
  • Jaarvergaderingen voorbereiden en voorzitten
  • Zorgen voor een goedgekeurd onderhoudsplan voor jouw gebouw
  • Adviseren van het bestuur van jouw VvE
VvE-beheer
We ondersteunen het bestuur van jouw VvE over het beheer van jouw woongebouw. We adviseren over administratieve, financiële en technische vragen.

Marco

Nieuwsgierig naar onze organisatie?

Ruim 14.000 huurders van Woonstad Rotterdam wonen in een appartement dat deel uitmaakt van een Vereniging van Eigenaren (VvE). In veel van deze VvE's is Woonstad Rotterdam de grootste eigenaar. We vinden het belangrijk dat dat een VvE goed en professioneel beheerd wordt. Als groot-eigenaar kiest Woonstad Rotterdam er vaak voor om het beheer onder te brengen bij Woonstad Rotterdam VvE beheer. 

Wij bieden bestuursondersteunende, administratieve en technische dienstverlening aan zo'n 570 VvE’s en de bestuursleden van deze VvE’s in Rotterdam. Wij beschikken over veel expertise en zijn in staat om jouw VvE goed en professioneel te beheren. 

Woonstad Rotterdam VvE beheer is een transparante organisatie, ook naar jou als klant. Jouw VvE heeft ons immers ingehuurd om ondersteunende diensten te verlenen aan hun VvE. Wij doen dat graag! Volgens de spelregels die in de wet zijn vastgelegd én volgens de afspraken in onze beheerovereenkomst.

Ons Team

Wij zijn allemaal experts in ons vakgebied. Of het nu gaat om administratie, regelgeving, techniek of  financiën, we hebben het allemaal in huis. Transparantie en professionaliteit staan bij ons voorop. Onze beheerders zijn het directe aanspreekpunt van de eigenaren en achter de schermen werken zij samen met collega’s die hen ondersteunen.

Ons team bestaat uit experts op het gebied van VvE-beheer. Weet je niet wie je beheerder is of bij wie je moet zijn voor jouw specifieke vraag? Op de online eigenarenpagina VvE Portaal  kun je alle gegevens vinden.

Informatie en regelen VvE beheer
 

VvE

MvE

Handleidingen

Inloggen VvE Portaal

In jouw Eigenarenpagina in het VvE Portaal regel je alles online. Zoals een reparatie melden, contactgegevens wijzigen of stukken van de VvE inzien.

Inloggen Eigenarenpagina

Vraag & antwoord