Naar hoofdcontent

Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Over woonstad

landingpages-title

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

  • Controleer de spelling
  • Kies een ander zoekwoord
  • Type in losse woorden 

VvE beheer

VvE beheer

Je bent huiseigenaar en klant bij Woonstad Rotterdam VvE Beheer. Iedere maand betaal je voor het beheer van de Vereniging van Eigenaren en het gebruik en onderhoud van het gebouw waar je woont. De beheerder van de VvE regelt veel zaken. Dit mag je van ons verwachten.

Wat doet Woonstad Rotterdam VvE Beheer voor jou?

Jouw VvE heeft voor beheersdiensten een contract afgesloten met Woonstad Rotterdam VvE Beheer. We bieden het complete pakket aan VvE diensten en leveren onafhankelijk producten en diensten: van ledenadministratie en het financieel beheer tot advisering van het bestuur van jouw VvE.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Ledenadministratie
  • Financiën beheren
  • Jaarvergaderingen voorbereiden en voorzitten
  • Zorgen voor een goedgekeurd onderhoudsplan voor jouw gebouw
  • Adviseren van het bestuur van jouw VvE

Regel al je VvE-zaken

Op MijnVvE vind je alle informatie over de VvE. Je ziet wat er is afgesproken, welke reparaties er zijn aangevraagd en of deze zijn afgehandeld, wie er in het bestuur van jouw VvE zitten en welke verzekeringen jouw VvE heeft afgesloten. Je vindt hier ook de notulen van de ALV, de balansen resultatenrekeningen uit het verleden en de actuele begroting. alle gegevens.

Inloggen MijnVvE
Wat doet Woonstad Rotterdam VvE beheer voor jou
We ondersteunen het bestuur van jouw VvE met het beheer van jouw woongebouw. We adviseren over administratieve, financiële en technische vragen.

Marco van Woonstad Rotterdam

Nieuwsgierig naar onze organisatie?

Ruim 14.000 huurders van Woonstad Rotterdam wonen in een appartement dat deel uitmaakt van een VvE. In veel van deze VvE's is Woonstad Rotterdam de grootste eigenaar. We vinden het belangrijk dat dat een VvE goed en professioneel beheerd wordt. Als grooteigenaar kiezen wij er vaak voor om het beheer onder te brengen bij Woonstad Rotterdam VvE Beheer. 

Wij bieden bestuursondersteunende, administratieve en technische dienstverlening aan zo'n 570 VvE’s en de bestuursleden van deze VvE’s in Rotterdam. Wij beschikken over veel expertise en zijn in staat om jouw VvE goed en professioneel te beheren. 

Woonstad Rotterdam VvE beheer is een transparante organisatie, ook naar jou als klant. Jouw VvE heeft ons immers ingehuurd om ondersteunende diensten te verlenen aan hun VvE. Wij doen dat graag. Volgens de spelregels die in de wet zijn vastgelegd én volgens de afspraken in onze beheerovereenkomst.

 

 

Inloggen MijnVvE

In MijnVvE regel je alles online. Zoals een reparatie melden, contactgegevens wijzigen of stukken van de VvE inzien.

Inloggen MijnVvE

VvE

MvE

Handleidingen

Vraag & antwoord

Woonstad op je startscherm
Wil je de volgende keer gelijk ingelogd zijn? Installeer de app.