Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Over woonstad

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

 • Controleer de spelling
 • Kies een ander zoekwoord
 • Type in losse woorden 

Varnasingel 550

3067 EZ, Oosterflank, Rotterdam

€ 636,11

Incl. servicekosten
Type woning:
Oppervlakte:
Aantal kamer(s):

Omschrijving

Woning en omgeving
In groene woonomgeving gelegen twee kamer woning. Centraal gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer  (metro), IJsselland Ziekenhuis, BAVO en diverse winkelcentra (Alexandrium en Het Lage Land waar ook een weekmarkt is). De Ring Rotterdam is snel te bereiken. 
Helaas zijn er geen foto's beschikbaar van de woning zelf.

Inkomen en gegevens
Je hebt een inkomensverklaring van 2019 nodig (ook van je partner indien aanwezig). Deze kan je aanvragen bij de belastingdienst of zelf downloaden via de site van de belastingdienst, zonder deze verklaring kunnen wij je de woning helaas niet aanbieden.
Je dient alle originele gegevens die wij in onze uitnodiging van je vragen mee te nemen naar de bezichtiging! Woon je nu niet in Rotterdam, dan dien je ook een historisch uittreksel uit de Gemeentelijke Basis Administratie mee te nemen.  Heb je deze niet bij je, dan gaan wij door met de volgende kandidaat! Huurprijs onder voorbehoud.

Direct kans

Mocht de woning via Direkt Kans geadverteerd zijn, dan kan het zijn dat u een tussenstand te zien krijgt. Uw definitieve positie kunt u vaak later op de avond of de volgende dag zien. De computer moet namelijk heel veel reacties tegelijkertijd verwerken (soms wel 300)  en heeft nu eenmaal een verwerkingsperiode nodig. Alle reacties worden tot op een 0,000 seconden verwerkt en verloopt volkomen eerlijk


 • Huur en contract
  Beschikbaar per Per direct
  Huurprijs € 619,01
  Bruto huurprijs € 636,11
  Prijs subsidie € 627,61
  Servicekosten € 17,10
 • Kenmerken
  Type ruimte Appartement
  Kamers 1
  Oppervlakte 52m2
  Bouwtype Bestaande bouw
  Bouwjaar 1983
 • Buurt
  Locatie Oosterflank, Prins Alexander