Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Over woonstad

landingpages-title

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

 • Controleer de spelling
 • Kies een ander zoekwoord
 • Type in losse woorden 

Lutter 45

3068 HC, Zevenkamp, Rotterdam

€ 679,17

Incl. servicekosten
Type woning:
Oppervlakte:
Aantal kamer(s):

Omschrijving

Woning en omgeving

In groene, levendige woonwijk gelegen aan een singel drie kamer maisonnette woning met inpandige trap (niet geschikt voor iemand die slecht ter been is). Woning heeft plavuizen die blijven liggen, krijgt een nieuwe keuken en zoekt een paar handige handen die kunnen/willen klussen.
Uitstekende voorzieningen voor jong en oud (vb. Wollefoppenpark, Speeltuin en volkstuinen). In de buurt van het winkelcentrum Ambachtsland en Nieuw Verlaat, Alexandrium I en II en de Woonmall, openbaarvervoer (metro), Ring Rotterdam, zwembad en basisschool. In de naburige wijk Ommoord is elke woensdag een weekmarkt.
Koken doet u elektrisch, de hele wijk heeft stadsverwarming.

Inkomen
Voor deze woning geldt vanaf 1 januari 2021 deze inkomenseis, voor een 1-persoonshuishouden is dit tussen € 23.725 - € 40.024 voor een meerpersoonshuishouden is dit € 32.200 - € 40.024. LET OP: met de indicatie van 2021 mag u niet boven dit bedrag uitkomen.
Huurprijs onder voorbehoud. 

Gegevens en bezichtiging

In verband met het coronavirus zijn er maximaal 2 personen per huishouden toegestaan bij de bezichtiging, een mondkapje is verplicht en dient zelf meegenomen te worden. Wij nodigen maximaal 3 kandidaten uit per bezichtigingsronde. Het bezichtigen zal per kandidaat zijn, het kan dus zijn dat je even buiten moet wachten totdat de andere kandidaat de woning heeft verlaten.

Neem de volgende documenten mee van uzelf, eventuele partner en overige medebewoners vanaf 18 jaar. Heeft u deze gegevens niet bij u tijdens de bezichtiging dan kunnen wij u de woning helaas niet aanbieden. 

 • Een paspoort of identiteitsbewijs van u en alle meeverhuizende personen, inclusief kinderen (van 13 jaar) 
 • Een inkomensverklaring van de belastingdienst (IBRI-formulier) over 2019, ook als u of uw partner geen inkomen had. Deze kan je aanvragen bij de belastingdienst of zelf downloaden via de website van de belastingdienst.
 • Een verhuurdersverklaring van uw huidige verhuurder of verklaring over de hypotheekbetalingen, beide niet ouder dan 3 maanden: Woonstad sluit alleen een huurovereenkomst af, wanneer er geen sprake is van een betalingsachterstand of overlast.
 • Uw jaaropgave 2019 en uw 3 laatste salarisstroken of uitkering specificaties.
 • Woont u niet in Rotterdam dan hebben wij ook een uittreksel basisregistratie personen (BRP) met uw historische adressen nodig. Deze vraagt u aan bij uw gemeente en mag niet ouder zijn dan 3 maanden.
 • Zelfstandige ondernemers dienen naast een inkomensverklaring 2019 ook een winst- en verliesrekening van 2019/2020 in te leveren.
 • Studenten dienen een overzicht van de studiefinanciering van DUO in te leveren.

Uw jaaropgave 2019/2020 en uw 3 laatste salarisstroken of uitkering specificaties

 • Huur en contract
  Beschikbaar per Per direct
  Huurprijs € 668,67
  Bruto huurprijs € 679,17
  Prijs subsidie € 670,67
  Servicekosten € 10,50
 • Kenmerken
  Type ruimte Appartement
  Kamers 2
  Oppervlakte 54m2
  Bouwtype Bestaande bouw
  Bouwjaar 1980
 • Buurt
  Locatie Zevenkamp, Prins Alexander
Download brochure