Naar hoofdcontent

Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Over woonstad

landingpages-title

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

 • Controleer de spelling
 • Kies een ander zoekwoord
 • Type in losse woorden 

Goudenregenstraat 16A

3073 CG, Bloemhof, Rotterdam

€ 657,99

Type woning:
Aantal kamer(s):

Omschrijving

De begane grondwoning is gelegen in de karakteristieke Rotterdamse wijk Bloemhof Midden. De winkels aan de Groen Hilledijk, Beijerlandselaan, Lange Hilleweg en Zuidplein zijn op korte afstand te bereiken. Het openbaar (bus en tram) vervoer is op loopstand te bereiken, als ook de metro bij het Zuidplein. In de wijk geldt betaald parkeren.

 

LEES ONDERSTAANDE INFORMATIE AANDACHT DOOR!

 

WONING

De begane grond woning is een gestapelde woning, waarbij er boven buren zijn. Iedere woning heeft zijn eigen in/opgang. Vanuit de centrale hal zijn de woonkamer, beide slaapkamers en de badkamer te bereiken. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en de beide slaapkamers als ook de badkamer aan de achterzijde. Vanuit de woonkamer is de keuken te bereiken welke ook aan de achterzijde is gelegen. Vanuit de keuken is de tuin (Z) te bereiken. In de keuken is alleen een voorziening tot elektrisch koken aanwezig. De achtertuin is ook middels een achterom te bereiken. De achtertuin is zeer groot, voor een echte tuinliefhebber met groene vingers.

De woning heeft houtenvloeren.

SENIORENWONING

De woning is uitsluitend bestemd voor woningzoekende vanaf 65 jaar welke in een levendige woonwijk willen wonen. In deze wijk wonen jongeren, gezinnen en ouderen. De woning is gelijkvloers en maximaal met een rollator toegankelijk.

 

VERPLICHTE DOCUMENTEN

 

Inkomensverklaring 

Bij het reageren op deze woning kunt u uw inkomensverklaring van de belastingdienst direct delen via MijnOverheid. Makkelijk en veilig! Kiest u hier niet voor, upload dan de meest recente inkomensverklaring van de belastingdienst als pdf document in uw Woonnet-Rijnmond account.  

Overige documenten 

Om uw inschrijving goed te kunnen verwerken is het van belang dat de volgende aanvullende informatie van u en uw gezinsleden voor de verhuurder beschikbaar is, upload deze in uw Woonnet-Rijnmond account: 

 • Verhuurdersverklaring 
 • Uittreksel BRP (alleen indien u buiten Rotterdam woont) 
 • Beschikking bewindvoering (indien van toepassing)

 

Tijdens de bezichtiging wordt u gevraagd zich te legitimeren. Mocht u zelf niet bij de bezichtiging aanwezig kunnen zijn, dan is een machtiging van belang. 

Zelfstandig ondernemer 

Bent u zelfstandig ondernemer, upload dan een door uw accountant opgestelde winst- en -verliesrekening.  

Studenten 

Bent u student dan, upload dan een bewijs van inschrijving van een erkende onderwijsinstelling (MBO, HBO of Universiteit) of een bewijs van uitbetaling Studiefinanciering door DUO. 

Recente inkomensverandering 

Is er bij u sprake van een recente inkomens afname of inkomenstoename, upload dan ook recente jaaropgave(n) en/of drie recente salarisstroken.

 

Let op: heeft u deze documenten niet bij u tijdens de bezichtiging (online/digitaal en/of op papier) dan kunnen wij u de woning helaas NIET aanbieden en kunt u de woning NIET bezichtigen.

 

DISCLAIMER

De huurprijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

 

Foto’s zijn een impressie van de woning en omgeving. Er kunnen hieraan geen rechten ontleend worden.

 • Huur en contract
  Beschikbaar per Per direct
  Huurprijs € 647,19
  Bruto huurprijs € 657,99
  Prijs subsidie € 649,19
  Servicekosten € 10,80
 • Kenmerken
  Type ruimte Appartement
  Kamers 3
  Bouwtype Bestaande bouw
  Bouwjaar 1925
  Energielabel
 • Buurt
  Locatie Bloemhof, Feijenoord
Download brochure
Woonstad op je startscherm
Wil je de volgende keer gelijk ingelogd zijn? Installeer de app.