Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Over woonstad

landingpages-title

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

  • Controleer de spelling
  • Kies een ander zoekwoord
  • Type in losse woorden 

Seniorenwoningen

Onze seniorenwoningen zijn voor huurders vanaf 65 jaar. Ze zijn handig ingedeeld, zodat je er lang met plezier kunt wonen. Een woonwensenconsulent helpt je bij het zoeken naar een passende woning.

Seniorenwoning huren in Rotterdam

Toegankelijk en prettig wonen voor senioren

Zorgeloos en toegankelijk wonen is voor ouderen erg belangrijk. Daarom hebben we woonwensconsulenten. Zij helpen je op een persoonlijke manier zoeken naar een woning die bij je past.

Wat is toegankelijk wonen?

Vaak zien we dat ouderen wonen in grote woningen waarbij de slaapkamer en badkamer alleen te bereiken zijn met een trap. Naarmate mensen wat ouder worden, kan dit voor problemen zorgen. Daarom is het fijn om deze huurders, die op termijn de behoefte voelen om te verhuizen, een passende woning aan te bieden. Dit zijn bijvoorbeeld compactere woningen die gelijkvloers zijn, meer comfort bieden en beschikken over de juiste voorzieningen in de buurt. 

Blik op de toekomst

Ouderen zijn steeds vitaler en willen zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Om dit mogelijk te maken op een veilige en prettige manier is het goed om over de toekomst en jouw woonwensen na te denken. Bijvoorbeeld of de woning nog steeds goed bij je past wanneer je last krijgt van ouderdomsgebreken. Hieronder test bewoner Wim met een ouderdomspak of zijn woonsituatie nog passend is over een aantal jaar.

Ouderdomssimulatiepak in seniorenwoning in Rotterdam
Bekijk hier het filmpje
De woonwensconsulent
Aanbod seniorenwoningen