Naar hoofdcontent

Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Over woonstad

landingpages-title

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

  • Controleer de spelling
  • Kies een ander zoekwoord
  • Type in losse woorden 

Dit is de huuraanpassing voor 2024

17 april 2024

Vanaf vandaag krijgen huurders een bericht van ons over de huuraanpassing. De huur gaat omhoog. Een huurverhoging is natuurlijk nooit leuk, maar het is wél nodig omdat alles duurder wordt, ook voor ons. Bouwkosten en prijzen van materialen zijn de afgelopen jaren flink gestegen. Als we de huren minder of helemaal niet verhogen, kunnen we minder doen. Bijvoorbeeld woningen minder goed onderhouden en verduurzamen, en minder woningen bouwen. Terwijl daar nu juist veel behoefte aan is.

Onze directeur Jenny Vermeeren in een persoonlijke videoboodschap: “Wij maken ons al 100 jaar hard voor betaalbare woningen voor onze huurders. Tegelijk doen we zoveel mogelijk om woningen te onderhouden en energiezuinig te maken. En bouwen we voldoende nieuwe woningen bij.”

Alles wordt duurder, ook de bouw- en materiaalkosten. Een huurverhoging is daarom nodig. Vanaf 1 juli 2024 verhogen wij de huur met 5,5 %. We begrijpen dat dit niet leuk is.

Kun je de huuraanpassing echt niet betalen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. We denken graag met je mee.

Speelt de video niet automatisch af? Bekijk de video hier.

Lees meer op de pagina over de huuraanpassing van 2024

Woonstad op je startscherm
Wil je de volgende keer gelijk ingelogd zijn? Installeer de app.