Naar hoofdcontent

Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Over woonstad

landingpages-title

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

  • Controleer de spelling
  • Kies een ander zoekwoord
  • Type in losse woorden 

Een hartverwarmende samenwerking voor een socialer Rotterdam

28 september 2023
jongeren student studenten

Woonstad Rotterdam en Stadswonen Rotterdam bundelen de krachten met Netwerk Nieuw Rotterdam om het leven in de stad voor jongeren fijner en makkelijker te maken. Netwerk Nieuw Rotterdam is een jongerenorganisatie die zich inzet tegen eenzaamheid, polarisatie en het idee dat we allemaal eilandjes zijn. Hier kun je als jongere nieuwe mensen ontmoeten, vrienden maken, jezelf ontwikkelen en ook nog wat doen voor anderen in de stad.

Waarom deze samenwerking?  

Als woningcorporatie bieden we meer dan 100.000 mensen niet alleen een huis, maar ook een thuis in de stad. En dat doen we het liefst samen met andere Rotterdammers. Bij Netwerk Nieuw Rotterdam draait het om ontmoeten, elkaar leren kennen en samen de handen uit de mouw steken. Allemaal dingen die ervoor zorgen dat je je thuis voelt in Rotterdam. Door onze krachten te bundelen, bereiken we meer jongeren en werken we samen aan een socialer Rotterdam.  

Wat kan je verwachten?  

De komende tijd vertellen we je op verschillende kanalen meer over wat Netwerk Nieuw Rotterdam voor jou doet en wat jij bij de organisatie kan doen. Denk je nu al: dit is wel wat voor mij! Kijk dan eens op de website van Netwerk Nieuw Rotterdam , neem contact met ze op of loop binnen bij hun clubhuis aan Slingeplein 13 voor een bakkie pleurt.  

Woonstad op je startscherm
Wil je de volgende keer gelijk ingelogd zijn? Installeer de app.