Naar hoofdcontent

Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Over woonstad

landingpages-title

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

  • Controleer de spelling
  • Kies een ander zoekwoord
  • Type in losse woorden 

Enthousiaste start van aanpak Oranjeboomstraat

19 oktober 2022
Verbouwen en onderhoud

Dinsdagavond 11 oktober hadden we een drukke bewonersavond op de Oranjeboomstraat. Het was de start van de aanpak van de woningen in de straat. Daar moet de komende jaren veel werk aan gebeuren. Daarom betrekken we de bewoners al bij de onderzoeken die we doen om te kijken of hun ervaring ook overeen komt met de onderzoeken. Waar nodig vullen we dat dan aan om samen tot een goede aanpak te komen.

Bewonersbijeenkomst_ Oranjeboomstraat

Persoonlijke benadering

We merken dat het steeds lastiger is om bewoners te interesseren voor bewonersavonden. Zo ook op de Oranjeboomstraat. Op nieuwsbrieven om deel te nemen aan een klankbordgroep werd heel weinig reageert.Daarom zijn we langs de deuren gegaan om te kijken hoe het met bewoners gaat en hoe zij betrokken willen worden bij het onderzoek naar hun woningen. Op dinsdag 11 oktober werd de eerste bewonersavond van project Oranjeboomstraat 3 georganiseerd.

Veel mensen aanwezig

De persoonlijke benadering werkt, want er was een grote groep bewoners aanwezig. We begonnen het eerste deel van de avond met het bespreken van de onderzoeksresultaten van het gebouw. In het tweede deel van de avond konden bewoners zelf informatie geven over het gebouw en hun ervaringen. Het leverde veel extra informatie op waar we mee aan de slag kunnen.

Whitebord_bewonersbijeenkomst_Oranjeboomstraat

Enthousiaste aanmeldingen voor de klankbordgroep

Na afloop van de avond reageerde een groot deel van de bewoners zeer positief. Negen bewoners hebben zich opgeven voor een klankbordgroep om verder door te praten. Daar gaan we de komende tijd mee aan de slag om verschillende oplossingen voor de problemen uit te werken. Als dat er is gaan we weer met alle bewoners om tafel

Woonstad op je startscherm
Wil je de volgende keer gelijk ingelogd zijn? Installeer de app.