Naar hoofdcontent

Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Over woonstad

landingpages-title

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

  • Controleer de spelling
  • Kies een ander zoekwoord
  • Type in losse woorden 

Help jij mee met de Schoon Heel Veilig actie in het Oude Noorden?

13 maart 2024

Op zaterdag 13 april 2024 organiseren wij een actieve ochtend/middag in het Oude Noorden. Die dag steken we de handen uit de mouwen voor en met bewoners uit de omgeving! Samen met hen maken we de buurt weer schoon, heel en veilig. We organiseren diverse activiteiten die we hebben verdeeld in de thema’s: groen, afval, bewonersparticipatie, overlast, heel en veilig.

Waar, wanneer en voor wie?

  • Oude Noorden (locatie Johan Idaplein)
  • Zaterdag 13 april 2024 van 11:00 – 15:00 uur
  • Voor bewoners uit het Oude Noorden

Wat kun je verwachten?

Groen en afval: Ontvang advies over tuinonderhoud en boomverzorging en doe mee met het schoonmaken van achterpaden en tuinen. Samen ruimen we zwerfafval op en brengen we wat groen terug in de buurt.

Bewonersparticipatie en overlast: Ontdek hoe je zelf als bewoner kunt bijdragen aan een prettige leefomgeving. We delen informatie over bewonersgroepen, bewonersinitiatieven en wat je als bewoner kan doen als je overlast ervaart.

Bewonersinitiatief

Ben jij betrokken bij de buurt? Vraag een bewonersinitiatief aan! Wij steunen graag bewoners die hun woonomgeving mooier, leuker of veiliger willen maken. Zo dragen we met elkaar bij aan een fijne woonomgeving.

Heel en veilig: Bij de informatiestand krijg je tips over inbraakpreventie en brandveiligheid. Ook kun je direct terecht voor reparatieverzoeken.

Activiteiten

Voor jong en oud is er genoeg te beleven! Geniet van verse koffie, overheerlijke poffertjes en laat de kinderen zich uitleven bij de schminkhoek.

Daarnaast is er een ruilmarkt waar bewoners tweedehandse spullen met elkaar kunnen ruilen. Ruilen, dus geen verkoop.

Er is een kraampje beschikbaar voor de ruilmarkt. Bewoners kunnen de spullen voor het ruilen tussen 09:00 - 10:00 uur inleveren op het Johan Idaplein bij één van de Woonstad medewerkers. De spullen moeten nog wel goed en bruikbaar zijn voor een ander.

Ook als je niets inlevert, mag je iets pakken. Hiermee geven we de spullen een nieuw leven en dragen we samen een duurzaam steentje bij aan de buurt.

Vooruitzicht

Later dit jaar organiseren we nog twee keer een Schoon Heel Veilig Actie. Op zaterdag 6 juli en 28 september staan we in andere wijken voor andere bewoners. Houd onze nieuwspagina in de gaten voor de locaties.

Zorg dat je erbij bent en help op Zaterdag 13 april mee om het Oude Noorden schoon, heel en veilig te maken!
Woonstad op je startscherm
Wil je de volgende keer gelijk ingelogd zijn? Installeer de app.