Naar hoofdcontent

Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Over woonstad

landingpages-title

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

  • Controleer de spelling
  • Kies een ander zoekwoord
  • Type in losse woorden 

Michael de Waal nieuwe directeur vastgoedbeheer en vastgoedontwikkeling

24 november 2020
Werken bij Woonstad

Vanaf 1 december 2020 is Michael de Waal de nieuwe directeur vastgoedbeheer en vastgoedontwikkeling (VGBO) bij Woonstad Rotterdam.

Michael wordt verantwoordelijk voor vastgoedontwikkeling, planmatig en niet-planmatig onderhoud, en inkoop- en contractmanagement binnen Woonstad Rotterdam. Hij volgt Dennis Lausberg op, die in april directeur-bestuurder werd bij HW Wonen. 

Woonstad Rotterdam streeft de komende jaren naar vastgoedontwikkeling en -onderhoud met een hogere kwaliteit, tegen lagere kosten en met een hogere klanttevredenheid. Mohamed el Achkar, bestuurder: ¨We blijven de komende jaren vele honderden miljoenen investeren in de stad, met onderhoud, renovatie, transformatie en nieuwbouw.  Zo verwachten we volgend jaar 1.475 vernieuwde woningen op te leveren. Ook funderingsherstel en het aardgasloos maken van onze woningvoorraad zijn een forse uitdaging. Ik heb er alle vertrouwen in dat al die opgaven bij Michael in goed handen zijn.”

Michael de Waal: ¨Ik laat me inspireren door de stad, onze klanten en de medewerkers van Woonstad Rotterdam. Met mijn medewerkers wil ik zorgen dat Woonstad haar stempel blijft drukken in de ontwikkeling van onze mooie stad. Ik wil me inzetten voor gezonde en prettige woningen voor al onze klanten. Daar krijg ik energie van.¨ Michael was voorheen manager ontwikkeling bij Woonstad Rotterdam.

Woonstad op je startscherm
Wil je de volgende keer gelijk ingelogd zijn? Installeer de app.