Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Over woonstad

landingpages-title

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

  • Controleer de spelling
  • Kies een ander zoekwoord
  • Type in losse woorden 

Niet zwammen, maar doen

08 juli 2020

Brillenzaak De Optiek aan de Nieuwe Binnenweg belde vorig jaar dat de vloer in de winkel aan het verzakken was. Na onderzoek bleek dat de houten vloer zwaar aangetast was door zwam. Het was zo ernstig dat het snel aangepakt moest worden. Normaal staat voor zo´n klus een maand. Door extra inzet van ons en de eigenaar van de winkel kon het binnen twee weken.

Oog voor de huurder

We zijn met de huurder in gesprek gegaan. Dit zijn altijd pittige gesprekken. De winkel moet dicht tijdens het werk en dat kost omzet. Gelukkig hebben we met de huurder goede afspraken kunnen maken. Zowel over het werk, maar ook over de financiële tegemoetkoming. Nadat de afspraken rond waren, kwam  aannemer Huizer Bouw aan tafel zitten.

Bam! Weg zwam

Huizer Bouw sloot aan bij de gesprekken, zodat de huurder precies wist wat er in de winkel ging gebeuren voordat het werk begon. Het enige dat de eigenaar zelf hoefde te doen, was het inpakken van de monturen. Samen met de aannemer hebben we de meubels verplaatst. Daarna is in sneltreinvaart de oude vloer eruit gehaald, de zwam weggehaald en de nieuwe vloer erin gelegd. Tot grote tevredenheid van de huurder. In de video hieronder zie je hoe we zoiets aanpakken.