Naar hoofdcontent

Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Over woonstad

landingpages-title

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

  • Controleer de spelling
  • Kies een ander zoekwoord
  • Type in losse woorden 

Nieuwbouwproject Finesse van start

8 september 2023
nieuwbouw

De eerste paal voor ons nieuwbouwproject Finesse is geslagen door onze bestuurder Mohamed el Achkar en wethouder Chantal Zeegers. De bouw van drie nieuwe woontorens met 116 woningen in Nesselande is daarmee begonnen. Het zijn onze eerste woningen in Nesselande en daarmee zijn we een hele hoop nieuwe buren rijker geworden.

Finesse - heimachine.

Woningen voor jong en oud

In de drie woontorens komen in totaal 116 woningen. Dit worden 54 woningen in de vrije sector en 62 woningen in de sociale huur. Het worden woningen waar jong en oud welkom zijn. In het gebouw komen parkeervakken voor de auto, maar ook scootmobiel- en fietsparkeerplaatsen. Dit is ons eerste nieuwbouwproject in Nesselande. Voor een deel van de mensen die wachten op een woning is dit dus goed nieuws.


Een ideale plek om te wonen met veel groen

De drie woontorens worden straks omringd door verschillende voorzieningen, een strand, opties voor openbaar vervoer en de openbare ruimte. De openbare ruimte wordt met bewoners, omwonenden en de gemeente Rotterdam samen ingericht. Zo maken we hier een groene en fraaie omgeving van.

Planning

Inmiddels zijn we met het heiwerk begonnen. De bouw van Finesse duurt ongeveer 24 maanden. Naar verwachting leveren we de woontorens midden 2025 op.

Wil je meer weten over project Finesse? Hou dan pagina Nieuwbouw Finesse in de gaten. 

Woonstad op je startscherm
Wil je de volgende keer gelijk ingelogd zijn? Installeer de app.