Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Over woonstad

landingpages-title

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

  • Controleer de spelling
  • Kies een ander zoekwoord
  • Type in losse woorden 

Tweede plaats bij Dutch Interactive Awards

08 juni 2021
Werken bij Woonstad

We zijn zeer trots op onze tweede plaats bij de Dutch Interactive Awards en met name op onze collega's en huurders die hier aan gewerkt hebben.

Groot compliment

Het jurycommentaar is een groot compliment aan de huurders en collega’s die samen hebben gewerkt om onze service naar een hoger niveau te tillen. Bij ieder stapje in de ontwikkeling van onze website en de digitale MijnWoonstad omgeving hebben we bewoners gevraagd om te testen en hoe het beter en sneller kan. De jury zegt daarover:

De praktische aanpak en goede resultaten maken dit een mooie case. Dat men vanaf nul startte en nu dit al heeft staan is bovendien bewonderenswaardig. Het valt de jury op dat er lang en veel werd getest met gebruikers en dat er goed naar hen is geluisterd. Ook technisch is er, bijvoorbeeld met diepe integraties naar externe partijen, knap werk geleverd. Dit serviceniveau kennen we uit de hotelbranche. Bijzonder dat Woonstad Rotterdam dit naar deze sector brengt.'

Doorbouwen aan goede service

Iedere dag werken we verder aan onze nieuwe website en MijnWoonstad omgeving. Zo maken we de digitale omgeving voor onze huurders nóg gebruiksvriendelijker. Een groot deel van de vragen kunnen makkelijk en snel worden afgehandeld via onze digitale omgeving. De vakjury was verrast dat ze dit serviceniveau buiten de hotelbranche terug zien.

Meer lezen

Wil je meer lezen over deze prijs? Hier kun je het juryrapport vinden. 

Woonstad op je startscherm
Wil je de volgende keer gelijk ingelogd zijn? Installeer de app.