De site van Woonstad Rotterdam maakt gebruik van cookies. Meer informatie.Dit venster niet meer tonen.

Woonstad Rotterdam is bij veel actuele onderwerpen over de corporatiesector rechtstreeks of zijdelings betrokken. Op dit deel van onze website vind je informatie die specifiek gericht is op de media.

Nieuws

Woonstad rotterdam besteedt dagelijks aandacht aan beheer, onderhoud en projecten in wijken. In deze rubriek vertellen wij meer ver zaken die recent speelden.

Let op: geen actueel overzicht huursaldo t/m 14 januari 2018 beschikbaar

Let op: geen actueel overzicht huursaldo t/m 14 januari 2018 beschikbaar

08 jan 2018

In verband met onderhoud is er t/m 14 januari helaas geen actueel overzicht voor het huursaldo beschikbaar. Ook telefonisch kan dit niet worden gegeven. Na 14 januari zal dit weer beschikbaar zijn.

Lees meer

Publicaties

Justus van Effen

Justus van Effen

Woningnood 1922 Rond 1900 kende Rotterdam hevige woningnood. De eerste woningcorporaties ontstonden en ook de gemeente pakte de woningnood voortvarend aan. Zo werd tegen de westelijke rand van de stad de nieuwe woonwijk Spangen gebouwd. De wijk in de Spangense polder, ver van het Rotterdamse stadshart, ontwikkelde zich tot nette arbeiderswijk met voor de oorlog een groot aantal winkels.

Bekijk publicatie
Pionieren in eigen stad

Pionieren in eigen stad

Onderzoek naar woontevredenheid en verhuisgeneigdheid van middeninkomens in oude stadswijken

Bekijk publicatie
Wijken van waarde

Wijken van waarde

Woningcorporaties in Rotterdam volgen de ontwikkelingen in Rotterdamse wijken met grote belangstelling. De corporaties bezitten ongeveer 47% van de bijna 298.000 woningen (CBS, 2011) in totaal meer dan 140.000

Bekijk publicatie