Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Over woonstad

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

 • Controleer de spelling
 • Kies een ander zoekwoord
 • Type in losse woorden 

Gerdesiaweg 347

3061 RV, Kralingen-West, Rotterdam

€ 0,-

Per maand (ex. BTW)
Type bedrijfsruimte:
Dit object bevindt zich op de:
Oppervlakte:

Omschrijving

Op zoek naar een grote horecaruimte in Kralingen? Op de hoek van de Frits Ruysstraat en Gerdesiaweg hebben wij de geschikte ruimte voor jou.

De locatie

De ruimte betreft drie nog samen te voegen bedrijfsruimtes aan het begin van de Frits Ruysstraat en is het eerste wat je ziet als je winkelgebied ‘Boulevard Kralingen’ binnenkomt. Boulevard Kralingen bestaat uit de Frits Ruysstraat, Weteringstraat en Vlietlaan waar de afgelopen jaren hard is gewerkt aan de invulling van de winkels. De ruimte is goed bereikbaar voor zowel klanten als medewerkers met de metro, tram, auto en fiets. Parkeren kan rondom het pand aan de openbare weg.

Voor wie

Deze horecaruimte is op zoek naar een (startende) ondernemer die voor levendigheid gaat zorgen. Een ondernemer die een concept wilt neerzetten waar Kralingen en omgeving op zitten te wachten.

Ben jij de ondernemer die geknipt is voor deze ruimte? Dan willen we jou verzoeken om schriftelijk per e-mail je concept toe te lichten.

Wat kost het

De huurprijs is nader overeen te komen.

Wat krijg je er voor

Een horecaruimte van in totaal 312 m2 welke is verdeeld over circa 231m2 begane grond en circa 81m2 kelder. Het pand is de ‘toegangspoort’ van het winkelgebied, en heeft rondom de bedrijfsruimte brede stoepen welke mogelijk in overleg met de gemeente Rotterdam als terras (op het zuiden) gebruikt zou kunnen worden.

Wanneer kan je er in

De drie bedrijfsruimtes moeten nog worden samengevoegd, zodra deze werkzaamheden klaar zijn zal de ruimte gereed zijn voor verhuur. Mocht je interesse hebben? Neem gerust contact op, bezichtigingen zijn afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden.

Waarborgsom

Dit bedrag is gelijk aan drie keer de maandhuur die we met elkaar afspreken in het huurcontract.

Omzetbelasting

Wij verhuren het liefst met BTW. Als je als huurder niet BTW plichtig bent, dan wordt de huurprijs verhoogd met 6% om ons nadeel bij de Belasting te dekken

 

 • Huur en contract
  Beschikbaar per 1 augustus 2020
  Huur per maand, ex. BTW € 0,-
 • Kenmerken
  Type ruimte Bedrijfsruimte
  Oppervlakte 312m2
  Woonlaag Begane grond
  Bouwtype Bestaande bouw
  Bouwjaar 1949
 • Buurt
  Locatie Kralingen-West, Kralingen-Crooswijk