Naar hoofdcontent

Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Over woonstad

landingpages-title

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

  • Controleer de spelling
  • Kies een ander zoekwoord
  • Type in losse woorden 

Krabbendijkestraat 316

3086 LW, Pendrecht, Rotterdam

€ 350.000,-

Kosten koper
Type woning:
Dit object bevindt zich op de:
Oppervlakte:
Aantal kamer(s):

Omschrijving

Op zoek naar een ruime en leuke eengezinswoning op Zuid? Stop met zoeken! Wij hebben de juiste woning voor jou! Deze 5-kamer eengezinswoning heeft een riante tuin op het Zuiden, een ruime zolderetage met dakkapel en 3 ruime slaapkamers op de 1e etage! Kortom van alle gemakken voorzien. Alle voorzieningen en uitvalswegen zijn vanuit deze woning nabij! 

Interesse? Kom dan naar het Open Huis op dinsdag 3 mei van 10.00 tot 11.00 uur

Als je via de Blauwe Button je gegevens achterlaat dan ontvang je na het open huis het inschrijfformulier! Alleen klanten die het open huis hebben bezocht kunnen zich inschrijven voor deze woning.

Toewijzing

We nemen eerst contact op met geïnteresseerden die voorrang bij ons krijgen. De andere geïnteresseerden plaatsen we op een reservelijst. Je krijgt hierover geen bericht van ons en we geven geen inzage in de lijst. Als er geen voorrangskandidaten zijn, dan gaan we over tot een loting.

Licht, lucht en ruimte: in Pendrecht kun je ademhalen. Het is een ruime, rustige wijk met grote gemeenschappelijke tuinen. Je woont hier samen met betrokken buren die elkaar kennen en op een fijne manier op elkaar letten. In Pendrecht staan je buren altijd klaar voor een praatje en een kop koffie.

Bijzonderheden :

  • Entree; begane grond, meterkast, toilet, trapkast, woonkamer met open keuken ca. 5.15/2.95x8.2 m en schuifpui naar tuin (met overkapping) ca. 11x5.4 m op het Zuiden gelegen, berging op het mandelig terrein ca. 2.85x2.35 m en eigen parkeerplaats genummerd
  • 1e etage: overloop, slaapkamer I ca. 3.1x2 m, slaapkamer II ca. 3x4.75 en slaapkamer III ca. 3x3.35 m met frans balkon (aan straatzijde), badkamer ca. 1.8x2.75 m met wastafel, douchehoek, zwevend toilet, design radiator, trapopgang naar zolder
  • Zolder etage met dakkapel (dakkapel door koper zelf nader te worden afgewerkt) ca. 6.4x5.15 m extra bergruimte aanwezig onder het dakkapel, wasmachine aansluiting, mechanische ventilatie unit, 
  • Eigen parkeerplaats op het mandelig achterterrein, maandelijkse VvE kosten parkeerplaats ca. €17,00

Goed om te weten:

  • Stadsverwarming van toepassing
  • Eigen grond
  • Vrije verkoop met een vaste prijs
  • Deze woning heeft een eeuwigdurende zelfbewoningsplicht: je mag de woning niet verhuren of in gebruik geven aan iemand anders
  • Er geldt een antispeculatiebeding: je moet minimaal twee jaar zelf in het huis wonen vóór je het mag verkopen
  • Je tekent de notariële overdracht bij de projectnotaris van Woonstad Rotterdam 

Wat kun je hier doen?

Heb je kinderen? Dan is deze wijk ideaal. Verder vind je volop speeltuinen in de wijk en kun je lopend of fietsend naar Zuiderpark. Hier heb je het avontureneiland, de kanovijver en een skatepark. Voor de rust ga je naar Zuiderpark, hier kun je heerlijk wandelen.

Je dagelijkse boodschappen doe je aan de Slinge. Wil je echt winkelen? Winkelcentrum Zuidplein ligt om de hoek en binnen twintig minuten ben je met de metro in het centrum van Rotterdam.

Onderwijs en gezondheidszorg

In de wijk kies je uit verschillende basisscholen. Deze zijn allemaal aangesloten op de Kindercampus waar je kinderen na school opgevangen kunnen worden. Voor jonge kinderen zijn er verschillende mogelijkheden voor kinderopvang in de buurt. In de wijk ligt gezondheidscentrum Zuiderkroon met onder andere huisartsen, fysiotherapeuten en een apotheek.

Openbaar vervoer en bereikbaarheid

Aan de rand van de wijk ligt metrostation Slinge. Van hier kun je met de metro in twintig minuten naar het centrum van Rotterdam. Verder vind je meerdere bushaltes in de wijk. Met de auto ben je binnen tien minuten op Ring Rotterdam.

De advertenties op deze website zijn met de grootste zorg opgesteld. Toch kan het onverhoopt voorkomen dat een advertentie niet volledig is of een fout bevat. Derhalve zijn alle advertenties onder voorbehoud van druk-, type- en spelfouten.

  • Overdracht
    Beschikbaar per Per direct
    Verkoopvorm Vrije verkoop
    Koopsom € 350.000,-
    Type prijs Kosten koper
    VvE bijdrage € 17,- per maand
  • Kenmerken
    Type ruimte Appartement
    Kamers 5
    Oppervlakte 119m2
    Woonlaag Begane grond
    Bouwtype Bestaande bouw
    Bouwjaar 2010
    Energielabel
  • Buurt
    Locatie Pendrecht, Charlois
Download brochure
Woonstad op je startscherm
Wil je de volgende keer gelijk ingelogd zijn? Installeer de app.