Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Over woonstad

landingpages-title

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

  • Controleer de spelling
  • Kies een ander zoekwoord
  • Type in losse woorden 

De Tuin van Tien: ruimte voor gezinnen in Rotterdam

Nieuwbouw sociale en vrije sector huur in Pendrecht
3 juni 2021
Huren bij Woonstad

In Rotterdam een plek vinden voor je gezin is niet makkelijk. Toch willen veel gezinnen in Rotterdam blijven en daar helpen we ze graag bij. In de Tiengemetenbuurt in Pendrecht bieden we gezinnen de ruimte in De Tuin van Tien. Hier komen 86 nieuwe eengezinswoningen: 58 sociale huur en 28 vrije sector huur. Alle woningen hebben drie woonlagen, vijf kamers en een tuin. De bouw is volop bezig. We verwachten het eerste deel in december 2021 op te leveren en deel twee volgt in juni 2022. De 48 eengezinswoningen die er al staan, zijn inmiddels flink opgeknapt

De 86 nieuwe huurwoningen in de Tuin van Tien komen aan de Papendrechtsraat, Tiengemetensingel, Middelharnisstraat, Halsterenstraat en Melisantstraat. Hier kunnen gezinnen in en om het huis genieten van rust, ruimte en groen.


De Tuin van Tien: groen en bereikbaar

De woningen in de Tuin van Tien zijn bedoeld verschillende inkomens. Het biedt een mooie kans voor gezinnen om in Pendrecht te blijven en voor gezinnen die nu ergens anders wonen en meer ruimte willen. In de wijk zijn alle plekken goed bereikbaar: lopend, met de fiets of met het openbaar vervoer. En je bent snel de wijk in en uit via metrohalte Slinge, de verschillende buslijnen en de A15.

Het nieuwe Pendrecht

De wijk Pendrecht is volop in ontwikkeling. De omgeving krijgt een flinke opknapbeurt door gemeente Rotterdam. De binnenpleinen krijgen meer groen en nieuwe speel- en zitplekken. Langs de Tiengemetensingel komen verschillende planten en bomen en voetpaden waar het heerlijk wandelen is. De Ooltgensplaatweg wordt versmald en ook hier komt een voetpad.

De wijk is straks autoluw. Kinderen van alle leeftijden kunnen hier samen veilig, vrij en avontuurlijk opgroeien. Ze hebben volop speelplekken, basisscholen in de buurt en het Zuiderpark, skatepark en Adventure City om op avontuur te gaan.


Wonen in de Tuin van Tien?

Zie jij jezelf met je gezin wonen in dit mooie, groene en rustige stukje Rotterdam? Op Tuin van Tien vind je alle informatie die je nodig hebt. Hier houden we ook de planning van het project bij en zie je wanneer je op de woningen kunt reageren. De sociale huurwoningen komen op Woonnet Rijnmond.