Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Over woonstad

landingpages-title

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

  • Controleer de spelling
  • Kies een ander zoekwoord
  • Type in losse woorden 

Nieuwe manager Ontwikkeling – Bram van der Velden

06 mei 2021

Bram van der Velden is de nieuwe manager ontwikkeling bij Woonstad Rotterdam. Hij volgt daarmee Michael de Waal op die vorig jaar directeur werd bij de afdeling vastgoedbeheer en vastgoedontwikkeling.

Afdeling ontwikkeling

De afdeling ontwikkeling heeft te maken met alle onderdelen van vastgoedontwikkeling: van renovatie, transformatie tot nieuwbouw van sociale en commerciële woningen en voorzieningen. Hierbij zijn alle onderdelen belangrijk: de hoge woonkwaliteit, de architectonische en stedenbouwkundige kwaliteit én het financieel en maatschappelijk rendement.

Mooie staat van dienst

In de afgelopen 11 jaar heeft Bram bij Woonstad aan veel projecten in de stad gewerkt, van nieuwbouw, renovatie en transformatie tot totale gebiedsinrichting.  Ook heeft Bram zich ingezet voor de acquisitie en positionering van nieuwe projecten, objecten en posities die voor Woonstad en voor Rotterdam van belang zijn.

Bram: “Ik kijk erg uit naar een goede samenwerking met mijn team en met al onze partners in de stad. Het is fantastisch om vanuit Woonstad een wezenlijke rol te kunnen spelen in de toekomst van onze stad. Ik zie er dan ook naar uit om vanuit mijn nieuwe functie op een gedreven en leuke manier te kunnen bijdragen aan het samen werken aan goed, mooi en betaalbaar wonen in Rotterdam!”