Naar hoofdcontent

Direct Regelen

Vragen

Aanbod

Artikelen

Informatie & regelen

Over woonstad

landingpages-title

Populair

We konden helaas geen resultaten vinden voor '{{query}}'

Zoektips

  • Controleer de spelling
  • Kies een ander zoekwoord
  • Type in losse woorden 

Meedenken en samen doen

Iedere dag staan we op en gaan we aan het werk voor Rotterdam. Dat doen we nooit alleen, maar samen met iedereen in onze buurten en straten. We werken aan een stad met leefbare wijken. Waar het prettig wonen en leven is. We zijn de steun in de rug als het tegenzit en de helpende hand als Rotterdammers iets willen betekenen voor hun omgeving. We ondersteunen initiatieven die bijdragen aan leefbaarheid of gewoon, omdat de stad daar mooier en beter van wordt.

Heb je een goed idee of heb je een droom die werkelijkheid moet worden? Klik dan hieronder op de juiste knop.

Ideeën voor de buurt door bewoners
Ideeën voor de buurt door bedrijven

Actief meepraten? Dat kan

Jij als bewoner van Woonstad kan meer betekenen voor jouw woongebouw en buurt. We vinden het belangrijk dat iedereen met plezier en veilig woont. Dit doen we samen en daarom praten we vaak met groepen bewoners over bijvoorbeeld:

  • gepland onderhoud,
  • leefbaarheid,
  • nieuwe ideeën door bewoners,
  • ontwikkelingen in de wijk.

Met jullie ideeën kunnen we ons werk nog beter doen. Wil je ook actief meepraten en meedenken? Of wil je weten of er een bewonersgroep bij jou actief is? Klik op onderstaande button. Daar vind je alle informatie over bewonersgroepen.

Bewonersgroepen

Klantenraad

De Klantenraad is een onafhankelijke en kritische gesprekspartner voor bestuur en directie. De Klantenraad geeft gevraagd en ongevraagd adviezen op thema’s als dienstverlening, huurbeleid en duurzaamheid. Ook denkt de Klantenraad met ons mee en houdt ons – waar nodig – een spiegel voor. Het perspectief van de klant staat uiteraard centraal bij de Klantenraad.

Lees meer


Woonstad Meedenkers

Heb jij een mening over keuzes van Woonstad Rotterdam? Wil je meedenken over hoe wij dingen aanpakken, of heb jij ideeën over jouw woning en wijk? Dan horen wij graag van je! Meld je aan voor Woonstad Meedenkers.

Meld aan

Goed om te weten

Coöperatie oprichten? Huurders hebben het recht om een wooncoöperatie op te richten. In een wooncoöperatie kunnen huurders samen hun woningen kopen en/of beheren. Lees hier meer hoe we hiermee omgaan. 

 
Woonstad op je startscherm
Wil je de volgende keer gelijk ingelogd zijn? Installeer de app.